×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 19:13

Καθάρισε Μακεδόνες, θέλει τη ρεβάνς με Ελπίδα αύριο

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο ΑΟ Θήρας στην αποψινή του αναμέτρηση επί των Μακεδόνων, όπου και επικράτησε με 3-0 επί των Μακεδόνων.

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου πήρε μία δίκαιη αλλά και «καθαρή» νίκη, ενώ έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε σε κανένα βαθμό από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ελπίδα Αμπελοκήπων. 


Στο πρώτο σετ, οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι το τέλος του σετ με τον ΑΟ Θήρας να κάνει λάθη λόγω της πίεσης των Μακεδόνων αλλά ναφτάνει πρώτο στο 1-0 σετ με 25-23.

Μετά το 1-0 σετ, ο ΑΟΘ πιο απελευθερωμένα μπήκε πιο αποφασιστικά στο σετ και κατάφερε να «χτίσει» διαφορά (16-11, 20-14) απέναντι στις φιλοξενούμενες με το σετ να ολοκληρώνεται 25-19 (2-0 σετ).

Στο τρίτο σετ, παρόλο που η νησιωτική ομάδα είχε μικρό προβάδισμα (12-8, 16-12) οι Μακεδόνες ισοφάρισαν 18-18 αλλά οι παίκτριες του Οικονόμου πιο συγκεντρωμένες και με λύσεις στην επίθεση τέλειωσαν το σετ με 25-22 και το ματς με 3-0.

Ο ΑΟΘ με το «τρίποντο» αυτό εδραιώθηκε στην 4η θέση (30 βαθμοί) αυξάνοντας τη διαφορά από τους Μακεδόνες που ακολουθούν στην 5η θέση (23 βαθμούς). Πλέον άπαντες είναι έτοιμοι και για την αυριανή αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου με την Ελπίδα Αμελοκήπων. Το ματς θα ξεκινήσει στις 15:00.

 AFISA-GIPEDOΚΥΠΕΛΟ120Χ80.jpg

Η γνώμη του πάγκου

Απόστολος Οικονόμου: «Νομίζω χωρίς να κάνουμε καλή εμφάνιση πήραμε τη νίκη, την οποία θα την χαρακτήριζα επαγγελματική. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια που κατάφεραν να διαχειριστούν το κακό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Πλέον, κοιτάζουμε την αυριανή αναμέτρηση για το Κύπελλο».

Μανώλης Σκουλικάρης: «Αν και ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, ατυχήσαμε να έχουμε σε κακή μέρα επιθετικά τις ακραίες μας και δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Αν και κοντράραμε σε δύο σετ η Σαντορίνη κέρδισε δίκαια ενώ για μας το κέρδος είναι η παρουσία της Μαριαλένας Παπαδόπουλου που είχε πολύ καλή παρουσία. Τώρα το μυαλό μας στρέφεται στον αγώνα Κυπέλλου».

Τα σετ: 25-23,25-19,25-22

Οι συνθέσεις: 
ΑΟ Θήρας (Οικονόμου): Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τερζιτς, Αρτακιανού -λ / Μουντάκη, Τσβέτκοβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου.
Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Στεφανίδου, Μυρίδου –λ / Τσαγκαράκη, Παπαδοπούλου, Σπανού.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares