Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 14:47

Τέσσερις του Πανναξιακού στις «Κορυφαίες επτάδες»

Το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ολοκληρώθηκε με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο.

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την 1η έως τη 11η αγωνιστική όταν και… παρέδωσε την σκυτάλη στις ερυθρόλευκες (είναι πλέον στο +1) με τον Πανναξιακό και τον ΑΟ Θήρας να συμπληρώνουν την τετράδα και τους Άρη, Μαρκόπουλο Revoil να βρίσκονται σε απόσταση βολής.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη της παραμονής, όπου με εξαίρεση ίσως την ΑΕΚ στο β’ γύρο αναμένεται να… πέσουν κορμιά.

Έχοντας λοιπόν ένα πρώτο μέρος γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις οι προπονητές των 12 ομάδων της Α1 Γυναικών κλήθηκαν να αναδείξουν τις δύο κορυφαίες επτάδες του Α’ γύρου.

Στην πρώτη επτάδα πασαδόρος είναι η Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός) και διαγώνια η Λίτσα Μερτέκη (Παναθηναϊκός), ενώ στις δύο θέσεις των ακραίων είναι η Άνα Λαζάρεβιτς (Ολυμπιακός) και η Γιάνα Πολ (Παναθηναϊκός). Στο κέντρο οι εκλεκτές των προπονητών ήταν η Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός) και η ρούκι Κατερίνα Ζακχαίου (Πανναξιακός) ενώ στη θέση του λίμπερο η Πένυ Ρόγκα (Παναθηναϊκός).

Στη δεύτερη επτάδα πασαδόρος είναι η Κλαρίσα Σαγκάρντια (Μακεδόνες) με διαγώνια την Λουσια Φρέσκο (Πανναξιακός), ενώ το δίδυμο των ακραίων είναι οι συμπαίκτριες στον Πανναξιακό Μόνικα Πότοκαρ, Σία Τοτσίδου. 
Στο κέντρο έχουμε την Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός) και την Αλίκη Κωνσταντινίδου (Παναθηναικός) ενώ λίμπερο είναι η Ηλιάνα Ιακωβίδου (Μαρκόπουλο Revoil).

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares