×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 14:03

ΝΙΚΗ και έφυγαν για τελικό

Επιβλητικές οι Νεάνιδες του Πανναξιακου στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον ΑΟ Θήρας, καθώς σήμερα το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου τα κορίτσια του Γιάννη Φραγκίσκου έχοντας την βοήθεια του κόσμου που δεν σταμάτησε να λεπτό να τραγουδάει, πήρε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς κερδίζοντας με 3-1 σετ και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του πρωταθλήματος.


Η αναμέτρηση τα είχε όλα. Όπως σε κάθε μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Διαφήμιση του βόλεϊ από κάθε άποψη, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις μεγάλες κατηγορίες. Οι «μονομαχίες» έδιναν και έπαιρναν καθηλώνοντας τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο.

Ο Πανναξιακός πήρε τη ρεβάνς από τον προηγούμενο αγώνα που είχε γίνει στο κλειστό των Φηρών που είχε γνωρίσει την ήττα με 3-2. Το ήθελαν τα κορίτσια, φαινόταν από την αρχή ότι πολύ δύσκολα θα έχαναν. Το 3-1 δίνει σαφώς προβάδισμα στις Ναξιώτισες αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα πάρουν εκείνες το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.

Διαβασμένος αυτή την φορά ο Γιάννης Φραγκίσκος «εγκλώβισε» την σταρ του ΑΟ Θήρας Παναγιωτίδου, που στο προηγούμενο παιχνίδι είχε πάρει την ομάδα της από το χέρι, οδηγώντας την στην νίκη. Με ισχυρό μπλοκ και σαφώς καλύτερη υποδοχή από τον τελευταίο αγώνα, η ομάδα του Πανναξιακού έστειλε μήνυμα..τίτλου.

Μεγάλη εμφάνιση από την Βίλμα Αναγνώστου η οποία έδειξε ότι τα μεγάλα σαλόνια της Α1 την περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Πιο ώριμη από ποτέ βοήθησε στο μέγιστο με τις επιθέσεις της ώστε οι γηπεδούχες να θέσουν τεράστια προβλήματα στην αντίπαλη υποδοχή.

Από την άλλη ο ΑΟ θήρας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Υπέπεσε σε αρκετά λάθη, δίνοντας έτσι πολύ εύκολους πόντους. Το δεύτερο σετ ήταν ότι καλύτερο μπόρεσε να αναδείξει η ομάδα της Σαντορίνης, όπου και ισοφάρισε σε 1-1.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαν χέρι – χέρι. Μετά από δύο ισοφαρίσεις μία στο 7-7 και μία στο 13-13 ο ΠΑΟΝ κατάφερε να πάρει κεφάλι και να χτίσει μία διαφορά η οποία του έδωσε και προβάδισμα (25-18).

Ο ΑΟ Θήρας δεν κατέθεσε τα όπλα και μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ. Με συνοπτικές διαδικασίες και εφόσον άνοιξε την ψαλίδα του σκορ το πήρε με 16-25 και έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι.

Κάπου εκεί όμως ο Πανναξιακός πάτησε γκάζι. Το τρίτο σετ και παρότι στην αρχή προηγήθηκε ο ΑΟ Θήρας με 2-3 έδειξε να βγάζει νικητή αφού οι γηπεδούχες έδειχναν να πατάνε καλύτερα. Το 25-10 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του.

Στο 4ο και τελευταίο σετ ο ΠΑΟΝ πέρασε μπροστά ακόμα και με 7-3, ο ΑΟ Θήρας έβγαλε ψυχή, ισοφάρισε σε 7-7, προηγήθηκε ακόμα και με 13-17 δείχνοντας ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων θα λυθούν στο τάι μπρέικ. Η διακύμανση του σκορ είχε εναλλαγές (17-17, 18-18, 19-18, 19-20, 21-20, 23-20, 23-21, 23-23). Κάπου εκεί όμως όλα έληξαν καθώς ο Πανναξιακός απέσπασε δύο πόντους και πήρε τελικά το φύλλο αγώνα (25-23).

Στο τέλος του ματς παίκτριες και προπονητής έγιναν ένα κουβάρι, αποβαλόντας το άγχος όλης της εβδομάδας. Πολλά χαμόγελα και ενθουσιασμός επικράτησε και στα αποδυτήρια από την πλευρά των γηπεδούχων, ενώ από την αντίπερα όχθη ο ΑΟ Θήρας που το πάλεψε, κοιτάζει το μέλλον επικεντρώνοντας στα λάθη που τον οδήγησαν στην σημερινή ήττα.

ΤΑ ΣΕΤ

25-18, 16-25, 25-10, 25-23

Πανναξιακος ΑΟΝ (Γιάννης Φραγκίσκος): Βασιλάκη, Μαυρομάτη, Αναγνώστου, Βόμβα, Κατερίνη, Φρατζέσκου, Σφακιανάκη, Σταυροπούλου, Κουφοπούλου

ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Σωτήρης Γκόντζης): Γιλαντζή, Παπαδάκη, Μπαλόπητα, Γκινοσάτη, Βασαλάκη, Βυζαντινού, Σπυριδάκη, Γαλανού, Καρναβα, Παναγιωτίδου, Δαμιγού, Αντωνιάδη.

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Πλέον για τον Πανναξιακό και αφού έχει προβάδισμα έναντι του ΑΟ Θήρας στα σετ, όλα θα κριθούν στο επόμενο παιχνίδι με τον Νηρέα την επόμενη εβδομάδα. Οι πιθανότητες της νίκης είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΝ να βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό. Εκεί βέβαια δεν γνωρίζει ακόμα την ομάδα που θα αντιμετωπίσει καθώς Φοίνικας παρότι κέρδισε με 3-2 το Νεώριο δεν καθάρισε την υπόθεση πρόκριση.

Το Sportcyclades.gr έδωσε για ακόμη μια φορά το παρών στο γήπεδο. Με πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και με βιντεοσκοπημένη μετάδοση (σε λίγες ώρες κοντά σας) σας μεταφέρει στον αγωνιστικό χώρο.. κυριολεκτικά.

DSC_0213.jpg

Το Live Score 

Βίντεο

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares