×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 20:43

Σε ρυθμούς... ντέρμπι

Λίγες ώρες έμειναν πλέον από το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική. Η ομάδα την Νάξου μετά από την ήττα που γνώρισε από τον ΑΟ Θήρας το προηγούμενο Σάββατο, θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να μπορέσει να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πίσω από τους "αιώνιους" αντιπάλους. 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 18:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΑΟ ΘΗΡΑΣ 17:00

Οι "ερυθρόλευκες" που βρίσκονται ήδη στο νησί, δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Στόχος του Ολυμπιακού μετά από το στραβοπάτημα της 1ης Αγωνιστικής και την ήττα από τον ΑΟ Θήρας δεν είναι άλλο από την νίκη, καθώς σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών ενδέχεται - σε συνδυασμό νίκης του Παναθηναϊκού- να μεγαλώσει η διαφορά 2 βαθμών που χωρίζουν τους δύο αντιπάλους στην βαθμολογία.

Ο Πανναξιακός από την μεριά του, αγωνιζόμενος στην έδρα του και έχοντας την στήριξη των φιλάθλων του, θέλει να ξεπεράσει την ψυχρολουσία της περασμένης εβδομάδας. Οι παίκτριες της ομάδας δηλώνουν έτοιμες να "παλέψουν" για την νίκη, καθώς πέρα από το ψυχολογικό αβαντάζ θα αποκτήσουν και προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων ομάδων. 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου στις 18:00 και σύμφωνα με τους παράγοντες της ομάδας, αναμένεται να γίνει από ένα κατάμεστο γήπεδο. Τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρχει φυσικά από το site του Πανναξιακού AON μέσω Live Streaming σε περιγραφή του Δημήτρη Κάτσαρη.

Μην ξεχνάμε ότι μία ώρα πριν στο κλειστό του Μετς ο Παναθηναϊκός όπως προαναγγείλαμε αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας με αυτά τα δύο παιχνίδια να έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares