×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 01:50

Σε ρυθμούς πλέι-οφ ο Πανναξιακός ταξιδεύει στον Πειραιά

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό για την Α' φάση των πλέι-οφ της Α1 βόλεϊ γυναικών την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 17:00 στο "Μ.Μερκούρη". Ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό για την Α' φάση των πλέι-οφ της Α1 βόλεϊ γυναικών την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 17:00 στο "Μ.Μερκούρη".

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού θα ταξιδέψει στον Πειραιά για να αγωνιστεί κόντρα στον περσινό νταμπλούχο και φετινό πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ολυμπιακό.

Με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και έχοντας ήδη στη τροπαιοθήκη του το κύπελλο της φετινής σεζόν, ο Πανναξιακός θα αναζητήσει την έκπληξη.

Οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο, 3-0 (25-10,25-14,25-15) νίκη του Ολυμπιακού στον Ρέντη και νίκη με 3-1 (25-18,20-25,26-24,25-23) στο δεύτερο γύρο ο Πανναξιακός όπου «έσπασε» και το αήττητο των «ερυθρόλευκων».

Η ομάδα της Νάξου αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με την πασαδόρο Εμιλία Μιλοβάνοβιτς και την ακραία Αποστολία Νούσια να βρίσκονται εκτός αποστολής, ενώ Παναγιώτα Διώτη αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Την αποστολή του Πανναξιακού θα συμπληρώσουν 4 νεαρές αθλήτριες προερχόμενες από τις ακαδημίες του συλλόγου με τον προπονητή της ομάδας Ζόραν Κόβαζιτς να τις εμπιστεύεται σε αυτό τον σημαντικό αγώνα.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού όλα δείχνουν πως η ομάδα έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς που την «ταλαιπώρησαν» τις τελευταίες αγωνιστικές και θα αγωνιστεί πλήρης κόντρα στον Πανναξιακό.

Η αρχηγός του Πανναξιακού, Σία Τοτσίδου δήλωσε στο volleyball.gr: «Έχουμε δουλέψει αρκετά και θέλουμε σίγουρα να δείξουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό μας πρόσωπο. Σίγουρα υπάρχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ καθώς στο δεύτερο γύρο σπάσαμε το αήττητο του αντιπάλου αν και είχε εμφανιστεί με ελλείψεις αλλά αυτό που εμείς θέλουμε είναι να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες του αντιπάλου. Βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να χαρούμε την παρουσία μας δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης στο «Μ.Μερκούρη» στον Ρέντη και ο επαναληπτικός θα γίνει το Σάββατο 9 Απριλίου στην Νάξο στις 19:00 το απόγευμα.

Θυμίζουμε πως η σειρά αναμετρήσεων τελειώνει όταν μία από τις αγωνιζόμενες ομάδες συμπληρώσει 2 νίκες. Ο τρίτος αγώνας εάν χρειαστεί, έχει οριστεί για τη ερχόμενη Τρίτη 12 Απριλίου στην έδρα του Ολυμπιακού.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares