Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 12:51

Και τώρα Παναθηναϊκός…

Ο ΑΟ Θήρας είναι η 7η ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου καθώς επικράτησε με 3-1 στην έδρα του ΑΟ Μαρκοπούλου και θα αντιμετωπίσει πλέον στους ‘8’ τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη.

Ο ΑΟΘ δεν είχε στην σύνθεση του την Βίντοβιτς και έπαιξε με διαγώνια την Οικονομίδου, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο α’ σετ με 4-10, αλλά ο ΑΟΜ πλησίασε στον πόντο (11-12). Η ομάδα της Σαντορίνης έφτασε πάλι στο +3 (12-15, 16-19) όμως το 18-21 έγινε 22-21 με δύο άσους της Σαΐνι και κόντρα επίθεση της Νικολογιάννη (μετά από δύο εκπληκτικές άμυνες της Βαρουδάκη). Αυτός όμως ήταν και ο τελευταίος πόντος για το Μαρκόπουλο καθώς η Σαντορίνη με σερί 0-4 πήρε το σετ, ενώ επικράτησε πολύ πιο εύκολα στο β’.

Η απάντηση του ΑΟΜ ήρθε στο τρίτο σετ όπου με πίεση στο σερβίς πήρε μια σημαντική διαφορά και μείωσε εύκολα σε 1-2 για να ακολουθήσει το δ’ σετ που θύμισε αρκετά το πρώτο.

Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να ξεφύγουν με 14-20 δείχνοντας ότι η πρόκριση είχε κριθεί, ωστόσο με τα σερβίς της Πατεράκη το Μαρκόπουλο έφτασε στο 19-20 βάζοντας φωτιά στον αγώνα. Στην επόμενη φάση όμως η Βαρουδάκη έχασε την κόντρα επίθεση για την ισοφάριση και η Σαντορίνη με σερί 0-6 πήρε το σετ και την πρόκριση.

Τα σετ: 22-25, 16-25, 25-17, 19-25
ΑΟ Μαρκοπούλου (Ιβάνοβιτς) Σαΐνι, Εσντέλ, Βαρουδάκη, Λιάγκη, Δικαιούλια, Πατεράκη, Κοκκίου -λ / Νικολογιάννη, Σιρίνινα, Καρακάση, Μολδοβανίδη.
ΑΟ Θήρας (Οικονόμου) Βεργίδου, Οικονομίδου, Γεωργιάδου, Καραφουλλίδου, Κιγιάκοβα, Μπρίνκμαν / Σκορδίλη, Μουντάκη, Τσβέτκοβα.

Είχε προηγηθεί η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ και τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

Θέτις Βούλας - Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός - ΑΟ Θήρας
ΑΕΚ - Αίας Ευόσμου
ΓΣ Ηλιούπολης - Νικητής Ελπίδα Αμπελοκήπων / ΟΠ Ρεθύμνου (ο αγώνας διεξάγεται στις 15/2)
*Στην περίπτωση που προκριθεί η Ελπίδα Αμπελοκήπων, τότε θα είναι γηπεδούχος στον αγώνα με την Ηλιούπολη, καθότι είναι ομάδα της Α2 Γυναικών, ενώ σε περίπτωση που προκριθεί ο ΟΠΕΡ τότε θα είναι γηπεδούχος η Ηλιούπολη.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, εκτός της αναμέτρησης ΓΣ Ηλιούπολης - Νικητής Ελπίδα Αμπελοκήπων / ΟΠ Ρεθύμνου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ.

ΕΟΠΕ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares