Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 20:10

Δικαιώθηκε στο απόλυτο ο Φοίνικας…

Ο Φοίνικας μετά την κλήρωση – τραγωδία για τους 16 του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, από την ΕΟΠΕ, έθεσε ένα ερώτημα στα 12 ΤΑΑ που συμμετέχουν στην Volley League, για τον αν πιστεύουν ότι πρέπει να επαναληφθεί η κλήρωση που έγινε έγινε την προηγούμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το κέντρο το αποτέλεσμα των απαντήσεων θεωρείται εντυπωσιακό και ίσως παίξει κάποιο ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρει η ΕΟΠΕ, ή το αθλητικό δικαστήριο στο οποίο θα προσφύγει η ομάδα της Σύρου, αν δεν επαναληφθεί η κλήρωση.

Στο σύνολό τους τα ΤΑΑ (11) ψήφισαν υπέρ της επανάληψης της κλήρωσης παρά το γεγονός ότι είχαν ευνοϊκή μεταχείριση και δεν θα έμπαιναν σε περαιτέρω έξοδα, μιας και θα έπαιζαν στην διπλανή... γειτονιά.

Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι τα 9 από τα 11 ΤΑΑ τα οποία ψήφισαν υπέρ της επανάληψης της κλήρωσης, αναφέρουν πως δεν θέλουν κανένα γεωγραφικό κριτήριο, σε αντίθεση με την ΕΟΠΕ που έκανε έναν... ορισμό αγώνων.

Στις ομάδες που είναι μέσα στις οποίες δεν θέλουν κλήρωση με γεωγραφικά κριτήρια είναι τόσο η Ορεστιάδα όσο και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ομάδες τις οποίες “δήθεν” ήθελε να “προστατεύσει” η ΕΟΠΕ, για να μην μπουν σε έξοδα μετακίνησης.

Τώρα, στο νησί υπάρχει το αίσθημα της δικαίωσης, αφού τα υπόλοιπα ΤΑΑ είναι υπέρ τους και στηρίζουν το αίτημά τους για επανάληψη της κλήρωσης. Τέλος, η μόνη ομάδα που ψήφισε αντίθετα στο ερώτημα του Φοίνικα ήταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ, όμως στη Σύρο πιστεύουν ότι ήταν μία λογική εξέλιξη αφού υπάρχει επαγγελματική σχέση με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ.

Επίσης, η ΕΟΠΕ θα πρέπει να αναζητήσει και μέρος στο οποίο θα διεξαχθεί το final four του κυπέλλου αφού τα όσα έκανε η ΕΟΠΕ στον Φοίνικα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν είναι διατεθειμένη να πραγματοποιήσει την τελική φάση στο νησί των... Ιπποτών.  

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares