×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 22:49

Ποδαρικό με το δεξί θέλει ο Πανναξιακός στο Μαρκόπουλο.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ταξιδεύει στο Μαρκόπουλο για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου (09/01, 17:00) και απέναντί του βρίσκει την οικοδέσποινα ομάδα του Μαρκοπούλου που όχι απλά καίγεται για τη νίκη αλλά εμφανίζεται και ενισχυμένη σε σχέση με αυτή που τελείωσε τον πρώτο γύρο.

Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη προσπάθεια που θα κάνει ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην πρώτη τετράδα. Το Μαρκόπουλο εμφανίζεται με νέα πασαδόρο (την κροάτισσα Μαρσέλα Σαϊνι αντί της Ασλεϊ Βάσκες) και νέα διαγώνια, την Κριστλ Εσντέλ (από το Τρίνινταντ) που θα αποτελέσει και τη 2η ξένη της ομάδας.

Η διεθνής λίμπερο Ειρήνη Κελεσίδου μιλώντας στο paon.gr για τον αυριανό αγώνα στο Μαρκόπουλο σημείωσε ότι «Το Μαρκόπουλο μετά την προσθήκη των δυο ξένων αθλητριών είναι… άγνωστη σχετικά ομάδα σε εμάς γι’ αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε καθαρά στη δίκη μας ανάπτυξη παιχνιδιού. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα δικά μας λάθη και να μην έχουμε κενά διαστήματα. Να πιέσουμε τις αντίπαλες και να χαλάσουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού τους… Ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Στις πέντε έως τώρα αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Α1 κατηγορίας, η ομάδα της Νάξου έχει κερδίσει και τα πέντε παιχνίδια αν και πέρυσι στο εντός έδρας αγώνα που έχει ανήμερα της Κυριακής των Αποκρεών το Μαρκόπουλο είχε πάρει έναν πόντο (3-2 σετ το παιχνίδι) και ο Πανναξιακός είχε χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη 2η θέση από τον Παναθηναϊκό. Στο Μαρκόπουλο έχει κερδίσει και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια (3-0 και 3-1) ενώ φέτος στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου ο Πανναξιακός είχε νικήσει έστω και δύσκολα με 3-1 σετ (28-18, 18-25, 25-14 και 25-16) συνεχίζοντας την καλή παράδοση κόντρα στην αντίπαλη ομάδα.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πανναξιακού Ζόραν Κόβαζιτς, μιλώντας στο volleyball.gr σημείωσε « Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στη νέα χρονιά. Γνωρίζουμε ότι το Μαρκόπουλο έχει δύο προσθήκες, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Είναι σημαντικό να μπούμε στον αγώνα με συγκέντρωση για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares