Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 00:27

Πρώτη με παρουσία Παλιόπορτα…

Ο Φοίνικας ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα τις προπονήσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα της Σύρου από την πρώτη της μέρα κιόλας έδειξε ενωμένη, αφού το παρών έδωσαν τόσο οι τοπικοί φορείς του νησιού (ο Δήμαρχος Γιώργος Μαργακός, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος), αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης. Επίσης στην επίσημη πρώτη έδωσε το παρών και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Παλιόπορτας ο οποίος αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο καθαρά για λόγους υγείας.

Τώρα, ο νέος τεχνικό της ομάδας κ. Ντούσκο Νίκολιτς παρουσιάστηκε στους παίκτες και όλοι μαζί ξεκίνησαν την προετοιμασία. Μεγάλοι απώντες ήταν ο Ιταλός πασαδόρος και ο Αμερικανός διαγώνιος. Ο Κάλντγουελ θα φτάσει στη Σύρο τις επόμενες ώρες, σε αντίθεση με τον Πάρις που θα έρθει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Ρούσσος καλωσόρισες τους νέους αθλητές, αλλά και όσους παρέμειναν από την περσινή ομάδα και τους ευχήθηκε μία καλή αγωνιστική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες. Χαιρετισμούς απεύθυναν τόσο ο Δήμαρχος κ. Μαραγκός, όσο και οι κ.κ. Λεονταρίτης, Ρούσσος.

PALAIOPORTAS OMADA

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares