Κυριακή, 03 Μαΐου 2015 17:38

Παννάξιες Βασίλισσες... [pics]

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία πανηγυρίζουν οι Παγκορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ που επικράτησαν 3-0 του ΑΣΕ Νεωρίου στον τελικό του Final Four της Νάξου.

Σε ένα απόλυτα επιτυχημένο F4 που στήριξε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαργαρίτη οι Παγκορασίδες των φιναλίστ γέμισαν ένα διήμερο με ωραίο Βόλεϊ το κλειστό της Νάξου, με τον κόσμο από την πλευρά του να δίνει το βροντερό παρών δηλώνοντας την αγάπη του για το άθλημα που έχει εδραιωθεί στο νησί χάρη στις επιτυχίες του Πανναξιακού.

Η ομάδα της Νάξου, υπό τις οδηγίες της Αγγελικής Στεργίου που φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλειά, μπορεί να είχε το πλεονέκτημα της έδρας, όμως έδειξε και μέσα στο τερέν ότι ήταν πληρέστερη από τους αντιπάλους κατακτώντας το τρόπαιο χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ.

Τελικός

Τα κορίτσια του Πανναξιακού χθες πέρασαν το εμπόδιο του Φοίνικα στον ημιτελικό και βρήκαν απέναντι τους το Νεώριο στον τελικό που έγινε σήμερα στις 11:00.

Το Νεώριο μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί έπειτα από ένα σερί 0-8 που ήρθε από τα σερβίς της Βασιλικής Κοκμοτού. Η Ζαζάνη είχε την απάντηση για τον Πανναξιακό και απάντησε με τον ίδιο τρόπο ανατρέποντας το σκορ σε 10-8, με το πρώτο σετ από εκείνο το σημείο και μετά να πηγαίνει εύκολα στον Πανναξιακό με 25-15. Στο 2ο σετ ο Πανναξιακός μπήκε καλύτερα πήρε ένα προβάδισμα, με τον ΑΣΕΝ να απαντά γρήγορα και το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο – πόντο μέχρι το 21-21, όπου το σερβίς και το μπλοκ του Πανναξιακό ήταν υπεραρκετά για να κάνουν το 2-0 με 25-21. Με κεκτημένη ταχύτητα και με την ψυχολογία στο φουλ ο Πανναξιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα στο 3ο σετ, όπου παρά την προσπάθεια του ΑΣΕΝ να μπει στο παιχνίδι έφτασε σε μία εύκολη κατάκτηση με 25-17.

Διαιτητές: Κατσούλης – Γρατσίας – Τζακωνιάτου (σημειωτής)

Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΣΕ Νεωρίου 3-0 (25-15, 25-21, 25-17)

Πανναξιακός ΑΟΝ (Στεργίου): Πρωτονοταρίου, Κατσάνη, Βαληνδρά, Βαθρακοκοίλη, Βόμβα, Κυριακού, Γεροντή, Σφακιανάκη, Αναγνώστου, Κατερίνη, Φρατζέσκου, Ζαζάνη

ΑΣΕ Νεωρίου (Σκέρτας): Ρούσσου, Στεφάνου, Τζέκα, Κοτσιπετσίδη, Παχή, Κοκμοτού Β., Σκουλάτου, Καραβανά, Παπουτσά, Κοκμοτού Ν., Βαρσάμη.

Μικρός Τελικός

Μπορεί ο Μικρός Τελικός μεταξύ του Φοίνικα και του ΑΟ Θήρας να έγινε μόλις στις 9:00, αλλά οι δύο ομάδες έδειξαν ιδιαίτερη θέληση για την τρίτη θέση, που τελικά κατέληξε δίκαια στο Φοίνικα που νίκησε με 3-0.

Η ομάδα της Σύρου δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στα δύο πρώτα σετ και έκανε σχετικά εύκολα το 2-0 (25-10, 25-13). Ο ΑΟ Θήρας προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι στο 3ο σετ το οποίο όμως κέρδισε δίκαια και εύκολα ο Φοίνικας με 25-18.

Διαιτητές: Γρατσίας - Κατσούλης – Τζακωνιάτου (σημειωτής)

ΑΟ Φοίνικας – ΑΟ Θήρας 3-0 (25-10, 25-13, 25-18).

Φοίνικας (Αλτουβάς): Ξαγοράρη Κ., Σουμπιτσή, Γιαλόγλου, Ζαχαρίου, Κολσούλογλου, Χαλβατζή, Βαρθαλίτου, Ξαγοράρη Κατ., Φραγκέδη, Δαλέζιου, Φωτεινιά, Ξαγοράρη Β.

ΑΟ Θήρας (Σομπώνης): Μοσχονά, Φωτεινού, Παπαδάκη, Μπαλόπητα, Γκινοσάτη, Βασαλάκη, Σπυριδάκη, Φύτρου, Πρέκα, Βυζαντινού, Δαμίγου, Αντωνιάδη.

Έδειξαν

Στεκόμαστε και πάλι στο επίπεδο των αγώνων που πραγματικά μας άφησαν με ανοιχτό το σώμα, καθώς πήγαμε να παρακολουθήσουμε ένα f4 Παγκορασίδων και είδαμε βόλεϊ που τολμώ να πω και να γράψω ότι ίσως δεν παίζεται στην κατηγορία των Γυναικών. Οι τέσσερις ομάδες ξεχειλίζουν από ταλέντο και δικαίως έχουν επενδύσει στη νέα γενιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές των ομάδων Αγγελική Στεργίου, Χρήστο Σκέρτα, Γιώργο Αλτουβά, στον Γιώργο Σομπώνη για την δουλειά που κάνουν στις μικρές ηλικίες και το επίπεδο βόλεϊ και αθλητικού ιδεώδους που διδάσκουν στα παιδιά.

Διαιτησία

Όσον αφορά την διαιτησία αυτή δεν θα μπορούσε να μείνει απ έξω, καθώς στους τέσσερις οι Κατσούλης – Γρατσίας και Τζακωνιάτου ''έκοψαν το καρπούζι στη μέση'' με τις τέσσερις ομάδες να χαρακτηρίζουν δικαιώτατες τις κρίσεις τους και τις αποφάσεις τους. Βασικό χαρακτηριστικό η συγκράτηση τους στο ποινικό κομμάτι, καθώς είχαν καταλάβει πολύ καλά ότι σφύριζαν ένα f4 Παγκορασίδων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares