Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 14:10

Συμπληρώθηκε η τετράδα του F4 Παγκορασίδων

Στη Νάξο το Σαββατοκύριακο η τελική φάση των Παγκορασίδων στο βόλεϊ με τον Πανναξιακό να είναι φαβορί για τη κατάκτηση του τροπαίου Στη Νάξο το Σαββατοκύριακο η τελική φάση των Παγκορασίδων στο βόλεϊ με τον Πανναξιακό να είναι φαβορί για τη κατάκτηση του τροπαίου

Ένα ακόμη φάιναλ φορ θα δούμε το Σαββατοκύριακο στη Νάξο και μάλιστα σε επίπεδο Παγκορασίδων όπου ολοκληρώθηκε χθες η μάχη για την πρόκριση με τον Πανναξιακό να κερδίζει με 3-0 τον Νηρέα, που παρά τις καλές του εμφανίσεις στα πρώτα βήματα στην κατηγορία έμεινε εκτός τετράδας.

Η ομάδα της Πάρου ήθελε μόνο νίκη κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο ώστε να προκριθεί αντί του ΑΟ Θήρας, όμως τα κορίτσια του Πανναξιακού για μία ακόμη φορά έδειξαν ότι είναι τα αφεντικά στον Β' Όμιλο και επικράτησαν εύκολα. Τα σετ ήταν 25-08, 25-15 και 25-17 και πλέον όλοι ασχολούνται με το φάιναλ φορ.

Εκεί όπως αναφέραμε θα είναι ο ΑΟ Θήρας που τερμάτισε 2ος στον Β' Ομιλο έχοντας το Σαββατοκύριακο 18-19 Απριλίου μία νίκη (3-0) και μία ήττα (3-2) επί του Νηρέα. Και αυτό το 3-2 προφανώς του έδωσε και τη πρόκριση. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Νηρέας το Σαββατοκύριακο 25/26-04 κέρδισε με άνεση τον ΑΟ Πάρου με 3-0 και στα δύο παιχνίδια.

Ποιες είναι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στο φάιναλ φορ ο Πανναξιακός και ο ΑΟ Θήρας; Το βράδυ της Τρίτης είχαμε το ζευγάρι που βγήκε από τον Α' Ομιλο και μιλάμε για το Νεώριο Α και τον Φοίνικα Α. Κι εάν μπερδευτήκατε από το Α δίπλα στο όνομα Νεωρίου και Φοίνικα είναι γιατί λόγω έλλειψης αντιπάλων οι συγκεκριμένες ομάδες κατεβαίνουν με δύο ομάδες (!!!!) Ο Φοίνικας Α επικράτησε μεν 3-2 αλλά το Νεώριο Α πήρε τη πρώτη θέση και θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας στον ένα ημιτελικό και ο Φοίνικας θα βρει απέναντί του τον Πανναξιακό στον άλλο ημιτελικό.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι φέτος στις Κορασίδες ο τίτλος (ο τελικός έγινε στη Σύρο) πήγε στα χέρια των κοριτσιών του Νεωρίου που επικράτησαν μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα του Πανναξιακού με 3-2 ενώ στη 3η θέση ήταν ο ΑΟ Θήρας. Αρα λέτε να έχουμε ρεβάνς;

Πανναξιακός ΑΟΝ – Νηρέας 3-0 (25-8, 25-15, 25-17.

Πανναξιακός: Βαλληνδρά, Φρατζέσκου, Κατερίνη, Σφακιανάκη, Κυριάκου, Βόμβα, Κατσάνη, Γεροντή, Βαθρακοκοίλη, Αναγνώστου, Πρωτονοταρίου, Ζαζάνη.

Νηρέας (Κυριαζής): Σπύρου, Τριπολιτσιώτη, Χριστοδούλου, Φρατζεσκάκη, Ρούσσου, Νικολοπούλου, Ταβανίδου, Λέκκα, Βιτζηλαίου, Ζουμή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Το πρόγραμμα του Final Four

Ημερομ.

Ώρα

Κατηγορία

Γηπεδούχος

Φιλοξενούμενος

Αίθουσα

2/5/2015

16:00

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Α.Ο. Φοίνικας

Δ.Α.Κ. Νάξου

2/5/2015

18:30

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Α.Σ.Ε. Νεωρίου

Α.Ο. Θήρας

Δ.Α.Κ. Νάξου

           

3/5/2015

9:00

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Δ.Α.Κ. Νάξου

3/5/2015

11:00

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ

Δ.Α.Κ. Νάξου

 

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική     

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ήττα πρωτιάς Νηρέας – ΑΟ Πάρου 3-0 [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares