Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 20:32

Νίκη υπεροχής για το ΑΣΕ Νεωρίου!

Το Σάββατο στις 18 Απριλίου διεξήχθη ο αγώνας για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία των παγκορασίδων μεταξύ του ΑΣΕ Νεωρίου Α΄ και του Α.Ο Φοίνικα Α’.

Οι μικρές αθλήτριες του ΑΣΕ Νεωρίου μπήκαν στο 1 σετ λίγο φοβισμένα καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν τις πολύ έμπειρες αθλήτριες του Α.Ο. Φοίνικα που ηλικιακά είχαν πλεονέκτημα και έχασαν το σετ στις λεπτομέρειες με 23-25. Στο 2ο σετ όμως η ψυχολογία βελτιώθηκε και με σωστή τοποθέτηση στην άμυνα και εξαιρετικές επιθέσεις ήρθε εύκολα το σετ με 25-14. Στο 3ο σετ το Νεώριο μπήκε πολύ δυνατά και με όπλο το σερβίς πήρε γρήγορα διαφορά (7-0) και δεν άφησε τον Α.Ο. Φοίνικα να αντιδράσει σε κανένα τομέα και έτσι ήρθε το σετ σε ρυθμό προπόνησης με 25-7! Στο τέταρτο σετ, λίγο ο ενθουσιασμός και η χαλάρωση των μικρών παικτριών του Νεωρίου έδωσαν ελπίδες στις παίκτριες του Α.Ο Φοίνικα , αλλά οι εκπληκτικές άμυνες και τα μπλοκ των κοριτσιών του Νεωρίου έφεραν το σετ και την κατάκτηση του αγώνα με 27-25 που έκαναν ως τους παίκτες της αντρικής ομάδας του Α.Ο. Φοίνικα που είχε βγει στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση να χειροκροτήσουν! Σημαντική ήταν η υποστήριξη της κερκίδας με τις οικογένειες των αθλητριών και της προπονήτριας των ακαδημιών κας. Κούτρα με τα κορίτσια της!

Συνθέσεις:

ΑΣΕ Νεωρίου (Χ. Σκρέτας): Κοκμοτού Ν., Κοκμοτού Β., Παπουτσά Ι., Καραβάνα Κ., Τζέκα Κ., Στεφάνου Α., Κοτσιπετσίδη Κ., Ρούσσου Ι., Σκουλάτου Π., Βαρσαμή Ε.,

Α.Ο. Φοίνικας (Γ. Αλτουβας): Ξαγοράρη Κ., Ξαγοράρη Π., Ξαγοράρη Β., Βαρθαλίτου Ε., Κολσούζογλου, Γιαλόγλου Ν., Σούμπιτση

Την Τετάρτη 15/4 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία των παγκορασίδων μεταξύ του ΑΣΕ Νεωρίου Β΄ και του Α.Ο. Φοίνικα Β’. Τα μικρά κορίτσια της κας. Κούτρα προσπάθησαν από την αρχή και το κατάφεραν να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα στους γονείς και τους φίλους που κατέκλισαν το γήπεδο αποδεικνύοντας πως η τεχνική μπορεί να διδάσκεται σωστά από νωρίς! Οι μικρές αθλήτριες του ΑΣΕ Νεωρίου πραγματοποίησαν το 2ο παιχνίδι τους από τότε που ξεκίνησαν το άθλημα του βόλεϊ και κέρδισαν το χειροκρότημα καθώς πάλεψαν όλα τα σετ (22-25, 19-25, 18-25) απέναντι σε αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας και περισσότερης εμπειρίας. Η Διοίκηση και οι προπονητές του ΑΣΕ Νεωρίου θέλουν να βεβαιώσουν τα μικρά κορίτσια πως με σκληρή προπόνηση και προσπάθεια θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares