Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 18:51

Έτοιμοι οι αρχηγοί για το final 4

Για την πίστη και την αισιοδοξία τους, για μια γιορτή του βόλεϊ στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των ματς οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Φοίνικα και της Κηφισιάς.

Όλα είναι έτοιμα για το φάιναλ 4 του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στη Σύρο. Μαζί και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου και Κηφισιά) που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Βασίλης Κουρνέτας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Ηλίας Λάππας και Δημήτρης Νικολάκης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για τα φαβορί του Σαββατοκύριακου, αλλά και τη διοργάνωσης που προετοίμασαν στη Σύρο.

Ο Βασίλης Κουρνέτας, εκπροσωπώντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ, δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις για φαβορί, τονίζοντας πως σημασία έχει η ανάδειξη του βόλεϊ μέσα απ’ τους δύσκολους αγώνες.

«Βρίσκονται εδώ οι 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό δείχνει ότι πάμε για ένα δύσκολο Φάιναλ-4 όπου δεν χωράει πρόβλεψη. Εμείς έχουμε έρθει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρχικά το Φοίνικα Σύρου, μια ομάδα που παίζει με τον κόσμο της και έχει ενισχυθεί. Το σημαντικό είναι να διεξαχθούν δυο πολύ καλοί αγώνες κι είναι μια ευκαιρία το βόλεϊ να ανέβει λίγο παραπάνω».

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης από τη μεριά του Ολυμπιακού σχολίασε τη διοργάνωση, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες ταξίδεψαν για την κατάκτηση του τίτλου.

«Ευχαριστούμε τους τοπικούς άρχοντες για τη φιλοξενία. Η Σύρος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι το νησί τιμά το βόλεϊ και αυτό φαίνεται για ακόμα μια φορά. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν ωραίοι αγώνες πάντα μέσα σε πλαίσια αθλητικά. Έχουμε έρθει εδώ να κατακτήσουμε ακόμα μια χρονιά το Κύπελλο. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Ο Ηλίας Λάππας του οικοδεσπότη Φοίνικα Σύρου τόνισε πως ο φίλαθλος κόσμος του νησιού θα σταθεί δίπλα στη διοργάνωση.

«Σίγουρα ένα από τα καλύτερα φάιναλ-4 είναι από τις λίγες φορές που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα και τη βοήθεια του νησιού. Όσοι έχουν έρθει εδώ ξέρουν ότι ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου χειροκροτά όλες τις ομάδες».


Την θέλησή του να περάσει η Κηφισιά στον τελικό του Κυπέλλου εξέφρασε ο Δημήτρης Νικολάκης, τονίζοντας πως θα ήθελε να γίνει το φάιναλ 4 σε μεγαλύτερο γήπεδο.

«Από τη στιγμή που η Ομοσπονδία αποφάσισε να φέρει στην περιφέρεια στη διοργάνωση θα πρέπει να τις στηρίζει εμπράκτως στη βοήθειά τους να δημιουργήσουν μεγαλύτερα γήπεδα. Παρόλο που εμείς είμαστε μικρή ομάδα θα θέλαμε να ζήσουμε ένα τελικό Κυπέλλου σε μεγάλο γήπεδο. Θα θέλαμε να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αν μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση».

Sport-fm

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares