Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 00:46

Τι τελικόςςς.! Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι Συριανές!

Ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία των κορασίδων μας επιφύλασσε έναν μεγάλο και πανέμορφο αγώνα!

Το γεγονός ότι το Α.Σ.Ε. Νεωρίου και ο Πανναξιακός τα έδωσαν όλα για αυτό το πρωτάθλημα το δείχνουν τα σετ! Οι Συριανές όμως κατάφεραν και επικράτησαν στο τέλος κερδίζοντας το πρωτάθλημα Κυκλάδων επάξια!

Πιο αναλυτικά και οι δυο ομάδες στο πρώτο σετ μπήκαν εξαιρετικά ζεστά στο παρκέ και από την αρχή πραγματικά πήγαιναν χέρι με χέρι στους πόντους μέχρι το σημείο του 21-21 όπου εκεί η ομάδα του Α.Σ.Ε. Νεωρίου φάνηκε να κολλάει και ο Πανναξιακός το εκμεταλλεύτηκε κερδίζοντας με 21-25 το σετ!

korasides-neorio-pannaxiakos-8-3-2015-1

Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο κινήθηκε και το δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες να μην ξεκολλάνε από το σκορ με τις Συριανές να επικρατούν στις λεπτομέρειες και να ισοφαρίζουν σε 1-1 με σκορ 26-24!

Ένα εκπληκτικό ντέρμπι ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι που γέμισαν κυριολεκτικά το κλειστό με το τρίτο σετ να ξανά έρχεται στα χέρια της Ναξιώτικης ομάδας και να παίρνει και πάλι κεφάλι με 1-2 και σκορ 22-25!

Στο τέταρτο και καθοριστικό σε για τον Πανναξιακό καθώς αν το κέρδιζαν θα κατακτούσαν και το πρωτάθλημα οι Συριανές βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να κάνουν την αντεπίθεσή τους και να ξανά ισοφαρίσουν το παιχνίδι και μάλιστα κολλώντας στον τοίχο τις Ναξιώτισσες με σκορ 25-16!

Το τάι μπρέικ του αγώνα θα έδειχνα ανέδειχνε τελικά και τον νικητή και επομένως πρωταθλητή Κυκλάδων!

Το Α.Σ.Ε. Νεωρίου με την κεκτημένη ταχύτητα του τέταρτου σετ και με αέρα ψυχολογίας πλέον πήρε κεφάλι από την αρχή χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Πανναξιακό να πλησιάσει το σκορ κατακτώντας το πρωτάθλημα με 3-2 σετ και 15-7 στο τάι μπρέικ!

Α.Σ.Ε. Νεωρίου (Σκρέτας Χ.), Κοκμοτού Β., Βαρσάμη Ε., Σκουλατου Π., Χατζηγεωργίου Ν., Πρίντεζη Μ., Καραβανά Κ., Κοκμοτού Ν., Παπουτσά Ι., Ξαγοράρη Ι., Μπουντούρη Κ., Συρίγου Ν.

Πανναξιακός Α.Ο.Ν. (Φραγκίσκος Ι.), Γερόντη Α., Ζαζάνη Β., Μαυρομάτη Ι., Κατσούλη Ε., Ρώτα Χ., Αναγνώστου Β., Σορώτου Ε., Αναγνώστου Ε., Βαλληνδρά Ε., Βασιλάκη Κ.

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος απο τον Μεγάλο Τελικό και τις απονομές.

korasides-neorio-pannaxiakos-8-3-2015-2

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares