Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 09:58

Σερί νικών για το ΑΣΕ Νεωρίου!

Μετά την νίκη του παιδικού τμήματος του ΑΣΕ Νεωρίου απέναντι στο αντίστοιχο του Α.Ο. Φοίνικα, αυτό το σαββατοκύριακο καθώς και το προηγούμενο στη μάχη ρίχτηκαν και τα τμήματα Κορασίδων και Γυναικών του συλλόγου.

Συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα Κορασίδων, το προηγούμενο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου ο τυπικά γηπεδούχος Ποσειδώνας Τήνου υποδέχτηκε το ΑΣΕ Νεωρίου και χωρίς να φέρει ιδιαίτερη αντίσταση υπέκυψε στην ανωτερότητα της ομάδας του Νεωρίου δίνοντας έτσι και την ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν όλες οι αθλήτριες των τυπικά φιλοξενούμενων.

Τα σετ: 0-3 (10-25, 13-25, 13-25)

Συνθέσεις:

Ποσειδώνας Τήνου: Βαρβέρη Κ., Αρμακόλα, Απέργη, Βιδάλη Μ., Αρμακόλα., Βέλα, Μαραγκού, Απέργη Α., Φωσκόλου Ν., Χούλια Χ., Παλαμάρη Σ.

ΑΣΕ Νεωρίου: (Σκρέτας Χ.), Κοκμοτού Ν., Χατζηγεωργίου Λ., Πρίντεζη Μ., Κοκμοτού Β., Μπουντούρη Κ., Βαρσαμή Ε., Καραβάνα Κ., Συρίγου Ε., Παπουτσά Ι., Παχή Ε., Σκουλάτου Π., Ξαγοράρη Β.,

Το απόγευμα της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, μετά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου μας η ομάδα του γυναικείου τμήματος υποδέχτηκε την αντίστοιχη ομάδα του Φιλωτίου Νάξου. Όσοι γονείς και φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα από τα πιο ώριμα και όμορφα παιχνίδια της ομάδας καθώς παίχτηκαν μεγάλες φάσεις και από τις δύο ομάδες οι οποίες πάλεψαν για την νίκη και δεν άφηναν εύκολα την μπάλα να ακουμπήσει κάτω!

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-18, 25-23)

Συνθέσεις:

ΑΣΕ Νεωρίου: (Σκρέτας Χ.), Κοκμοτού Ν., Χατζηγεωργίου Λ., Πρίντεζη Μ., Κοκμοτού Β., Μπουντούρη Κ., Βαρσαμή Ε., Καραβάνα Κ., Στεφάνου Α., Παπουτσά Ι., Τζέκα Κ., Σκουλάτου Π., Ξαγοράρη Β.,

Φιλώτι Νάξου: (Φραγκίσκος Γ.), Μανιού, Καπαρέλη, Οικονόμου, Καλαβρού, Μυστακίδου, Βασιλάκη Μ., Βασιλάκη Σ., Βασιλάκη Σ.

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Κορασίδων με τον Α.Ο. Φοίνικα να υποδέχεται το ΑΣΕ Νεωρίου. Από νωρίς το ΑΣΕ Νεωρίου έδειξε ότι θέλει περισσότερο την νίκη που θα το έφερνε στην πρώτη θέση του ομίλου και το πλεονέκτημα να παίξει με τον 2ο του αλλου ομίλου που είναι ο Α.Ο. Θήρας. Η νίκη ήρθε καθαρά χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση από τον Α.Ο. Φοίνικα με 0-3. (19-25, 17-25, 18-25)

Συνθέσεις:

Α.Ο Φοίνικας: (Αλτουβας Γ.), Ρούσσου Α., Ξαγοράρη Β., Βαρθαλίτου Ε., Ξαγοράρη Π., Γιαλόγλου Ν., Ρωμανού Φ., Χαλβαζτη - Δεριζιώτη Ε., Ξαγοράρη Κ., Κολσούζογλου, Σούμπιτση.

ΑΣΕ Νεωρίου: (Σκρέτας Χ.), Κοκμοτού Ν., Χατζηγεωργίου Λ., Πρίντεζη Μ., Κοκμοτού Β., Μπουντούρη Κ., Βαρσαμή Ε., Καραβάνα Κ., Παχή Ε., Παπουτσά Ι., Τζέκα Κ., Σκουλάτου Π., Ξαγοράρη Β.,

Σε αυτό το σημείο το ΑΣΕ Νεωρίου θα ήθελε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην ομάδα Νεάνιδων του Α.Ο. Φοίνικα στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου!

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου διεξήχθη ο αγώνας για το πρωτάθλημα Γυναικών μεταξύ του ΑΣΕ Νεωρίου και του Α.Ο. Πάρου.

Η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου μπήκε πολύ δυνατά και σε λιγότερο από 20 λεπτά πήρε το πρώτο σετ με 25-16. Αντίστοιχα κατέληξε και το 2ο σετ με το ΑΣΕ Νεωρίου να το κατακτά με 25-19. Στο 3ο σετ η χαλάρωση, ίσως και η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια άφησε την ομάδα του Α.Ο. Πάρου να πάρει γρήγορα κεφάλι χωρίς να μπορεί το Νεώριο να ακολουθήσει. Το σέτ κατέληξε στην Πάρο με 15-25. Στο 4ο σετ ίσως η πίεση του χρόνου ώστε να προλάβει το πλοίο της επιστροφής είτε το ξύπνημα της ομάδας του Νεωρίου έφερε το Νεώριο να προηγείται σχεδόν από την αρχή με την διαφορά να εκτινάσσεται στο 18-10 οπότε και επέτρεψε στον γηπεδούχο να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες του.

Συνθέσεις:

ΑΣΕ Νεωρίου: (Σκρέτας Χ.), Κοκμοτού Ν., Χατζηγεωργίου Λ., Πρίντεζη Μ., Κοκμοτού Β., Μπουντούρη Κ., Βαρσαμή Ε., Καραβάνα Κ., Παχή Ε., Παπουτσά Ι., Τζέκα Κ., Σκουλάτου Π., Ξαγοράρη Β.,

Α.Ο. Πάρου: (Σκιαδάς Φ.), Αιγινίτου Ε., Λακταρίδου Μ., Ρούσσου Α., Λοραμπ Α., Φραγκούλη Μ., Βαλαβάνη Λ., Συνόδη Μ., Λιαροέσικο Δ., Καρδανέλη Μ., Ραγκούση Γ., Καρατζούνη Ε.,

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares