Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 18:20

Νίκη για τις γυναίκες του Φοίνικα στο el clasico

Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ του ΑΣΕ Νεωρίου και του Α.Ο. Φοίνικα, στην κατηγορία των Γυναικών.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα με 3-0, και σετ 11-25, 22-25, 29-31!

Θα πρέπει να τονισθεί εξ’ αρχής ότι η Διοίκηση του ΑΣΕ Νεωρίου, πιστή στην υπόσχεση της για την ανάπτυξη του αθλήματος κατεβάζει σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες αθλήτριες και αθλητές κάτω των 17 ετών! Στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα συντάχθηκε με αθλήτριες ηλικίας 12 έως 16 ετών με αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στο πρώτο σετ οι αθλήτριες του Νεωρίου ξεκίνησαν μουδιασμένα με εμφανή τα σημάδια της έλλειψης προπόνησης καθώς οι αργίες των Χριστουγέννων, οι μικροεπισκευές στο γήπεδο και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Ο. Φοίνικα στην Volley League τις κράτησαν μακρυά από τους ρυθμούς τους. Έτσι το σετ κατέληξε αρκετά εύκολα στην ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα με 11-25.

Στο δεύτερο σετ οι μικρές αθλήτριες του ΑΣΕ Νεωρίου μπήκαν δυναμικά και με εξαιρετικές επιθέσεις και άμυνες πήραν κεφάλι στο σκόρ δείχνοντας πως δεν θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για το φαβορί. Ο Α.Ο. Φοίνικας όμως ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και τελικά κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 22-25.

Στο τρίτο σετ πρωταγωνιστής ήταν ο Α.Ο. Φοίνικας μέχρι το 8-16 όπου με σχεδόν ολοκληρωτικές αλλαγές στην σύνθεση του ΑΣΕ Νεωρίου ξεκίνησε ένα σερί υπέρ του γηπεδούχου, όπου κράτησε με κομμένη την ανάσα τους φιλάθλους και των δύο ομάδων ως το τέλος που ήρθε με νικητή τον Α.Ο. Φοίνικα και σκορ 29-31! Πρωταγωνίστριες ήταν οι μικρές Στεφάνου Α., Τζέκα Κ., Σκουλάτου Π., Κοκμοτού Β. και Παχή Ε. (ηλικίας 12-14 ετών) που εξέπληξαν με το αγωνιστικό τους πάθος και την πολύ καλή τεχνική τους όλη την κερκίδα!

Η διοίκηση του ΑΣΕ Νεωρίου και οι προπονητές θέλουν να συγχαρούν τις αθλήτριες για το ήθος, την δύναμη και το σθένος που έδειξαν απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα δίχως να σκεφθούν την διαφορά ηλικίας και εμπειρίας αποδεικνύοντας ότι στο γήπεδο όλοι μπορούν να είναι ίσοι!

Συνθέσεις:

ΑΣΕ Νεωρίου: (Σκρέτας Χρήστος), Κοκμοτού Ν., Κοκμοτού Β. Σκουλάτου Π., Παχή Ε., Βαρσαμή Ε., Στεφάνου Α., Τζέκα Κ., Χατζηγεωργίου Λ., Συρίγου Ε., Πρίντεζη Μ., Μπουντούρη Κ., Ξαγοράρη Β.,

ΑΟ. Φοίνικας: (Αλτουβάς Γιώργος), Δελασούδα, Τσάπαλα, Νομικού, Βαρθαλίτου, Κάμπαξη, Ξαγοράρη Κ., Ρούσσου Ε. (λ), Γιαλόγλου, Ξαγοράρη Β., Ξαγοράρη Π

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares