Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 10:02

Έπαιξαν βόλεϊ τα Γυμνάσια της Θήρας

Αθλοπαιδιές Γυμνασίων Θήρας Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) στο Κλειστό Γυμναστήριου του ΔΑΠΠΟΣ Αθλοπαιδιές Γυμνασίων Θήρας Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) στο Κλειστό Γυμναστήριου του ΔΑΠΠΟΣ

Στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ την Τετάρτη 14/05 από της 08:30 έως 13:00 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι σχολικοί αγώνες Πετοσφαίρισης με την συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών " Σχολικές Αθλοπαιδιές 2014" των Γυμνασίων της Θήρας.

Τα παιδιά έπαιξαν στο παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου με τις ανάμικτες ομάδες τους (Αγοριών - Κοριτσιών) που είχαν δημιουργήσει από τα σχολεία τους και γνώρισαν το άθλημα της Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) .
Σημαντικό να σημειώσουμε ότι το άθλημα του Βόλεϊ ανθεί τα τελευταία χρόνια στις Κυκλάδες με ομάδες που συμμετέχουν σε υψηλό επίπεδο σε άντρες και γυναίκες αλλά και στην Σαντορίνη με την ομάδα των Γυναικών του ΑΟ Θήρας που φέτος θα παίζει στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Οι γυμναστές έδωσαν στα παιδιά την χαρά και την γνώση της "Αθλοπαιδιές". Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους, για την προσπάθεια τους , όπως επίσης για το αθλητικό τους πνεύμα, αλλά και στους Γυμναστές των σχολείων μας ένα μεγάλο μπράβο για την δημιουργική και αποδοτική δουλειά τους στο σημαντικό κομμάτι που λέγεται Αθλητισμός και Υγεία !!!!

THIRA SXOLIKO VOLLEY 2014 1THIRA SXOLIKO VOLLEY 2014 2

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares