Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 10:31

Πήραν το τοπικό ντέρμπυ οι παγκορασίδες του Φοίνικα

Στον αγώνα για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία των παγκορασίδων μεταξύ του Α.Ο. Φοίνικα και του Α.Σ.Ε. Νεωρίου, νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η τυπικά γηπεδούχος με 3-1.

Η ομάδα του Α.Σ.Ε Νεωρίου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε κρατώντας συνεχώς διαφορά ασφαλείας να κερδίσει το πρώτο σετ. Στην συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα πήρε τον ρόλο του πρωταγωνιστή και πήρε γρήγορα μεγάλη διαφορά που ήταν αδύνατο να την χάσει. Το τρίτο σετ ήταν μια επανάληψη του 2ου μόνο που στο τέλος κατάφερε η ομάδα των φιλοξενούμενων να μειώσει την μεγάλη διαφορά. Στο 4ο σέτ φάνηκε πως η ομάδα του Α.Σ.Ε Νεωρίου άφησε πίσω τον κακό της εαυτό των δύο προηγούμενων σετ και έδειξε πως ήθελε να φέρει το παιχνίδι στο tiebreak.

Σε αυτό το σετ οι αρκετοί θεατές είδαν τις μικρές αθλήτριες και των δύο ομάδων να παίζουν ολοκληρωμένο βόλλευ με εξαιρετικές επιθέσεις, εντυπωσιακές άμυνες και μπλοκ. Απόδειξη του υψηλού επιπέδου και των δύο ομάδων το σκορ 28-26.

Τα σετ: 21-25, 25-9, 25-15, 28-26

ΑΟ Φοίνικας: (Αλτουβάς), Ρούσσου, Βαρθαλίτου, Γιαλόγλου, Ξαγοράρη Β., Ξαγοράρη Κ., Χαλβατζή, Ξαγοράρη Π., Κολσούζογλου, Κρητικού, Παλαιτσάκη, Δαλεζίου.

Α.Σ.Ε. Νεωρίου (Σκρέτας Χ.): Κοκμοτού Ν., Κοκμοτού Β., Παχή Ε., Φουάση Α., Πρίντεζη Μ., Καραβάνα Κ., Βαρσαμή Ε., Στεφάνου Α., Τζέκα Κ., Παπουτσά Ι. Κοτσιπετσίδη Κ., Σκουλάτου Π.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επιστρέφει επιτυχημένος Το Ροδίων Άθλησις στην Α2 »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares