Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 23:29

Στήριξε την ομάδα που αγαπάς!

Η αγαπημένη μας ομάδα, ο Φοίνικας Σύρου, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού βόλεϊ και πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι χαρές που μας έχει προσφέρει είναι αμέτρητες, ενώ παράλληλα αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.

Όλα όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια έχουν επιτευχθεί με πολύ κόπο και προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας και πάντα με την στήριξη των φιλάθλων του και της τοπικής κοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Φοίνικας θεωρείται ένα από τα πιο υγιή σωματεία του ελληνικού αθλητισμού.

Λαχειοφόρος αγορά

Για να συνεχίσει όμως να μας προσφέρει κι άλλες επιτυχίες, διατηρώντας παράλληλα το καλό του όνομα, χρειάζεται την βοήθεια όλων μας!

Σ’ αυτό το πλαίσιο ο σύλλογος μας διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και των υπολοίπων τμημάτων του που διαπρέπουν σε όλα τα επίπεδα. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα σπουδαίο δώρο, μία μοτοσυκλέτας μάρκας KYMCO VISAR 110 κ.εκ. (ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ) προσφορά του καταστήματος MOTOPOLIS Γιώργος Ρούσσος (Νεωρίου 8, Ερμούπολη).

Η διάθεση των λαχνών θα ξεκινήσει από το αυριανό παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό στις δύο εισόδους του γηπέδου, καθώς και κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου την Κυριακή (12:00, φουαγιέ Κολυμβητηρίου).

Παράλληλα, από την επόμενη εβδομάδα θα μπορείτε να τους προμηθευτείτε και από επιλεγμένα καταστήματα για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση. Η κλήρωση για το μεγάλο νικητή θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας το προσεχές διάστημα.

Στήριξε την ομάδα που αγαπάς!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares