Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 23:41

Νεώριο για… πρωτάθλημα!

Το πρώτο παιχνίδι για το 2014 στην κατηγορία των παγκορασίδων πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στην Σύρο με τον Νηρέα Πάρου να αντιμετωπίζει τις πανίσχυρες παγκορασίδες του ΑΣΕ Νεωρίου.

Οι Συριανές κέρδισαν σχετικά εύκολα τις άπειρες αλλά με μέλλον παγκορασίδες της Πάρου με 0-3 σετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τις Ναουσαίες οι οποίες έχουν μόλις ένα φιλικό προετοιμασίας

Η ομάδα του κ. Σκρέτα μπήκε ζεστά στο παιχνίδι δείχνοντας ότι έχουν βάλει υποψηφιότητα φέτος για την διεκδίκηση του τοπικού πρωταθλήματος Κυκλάδων κάνοντας το 0-1.

Τον ίδιο τέμπο ίσως και καλύτερο ακολούθησαν και στο δεύτερο σετ οι Συριανές με τις νεαρές παίκτριες του Νηρέα να μην μπορούν να βρουν ρυθμό χάνοντας με 9-25.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι Παριανές φάνηκαν να πιέζουν το Νεώριο προς το τέλος του παιχνιδιού όμως ήταν ήδη αργά για αυτές χάνοντας με 22-25.

Τα σετ του αγώνα: (16-25), (9-25), (22-25).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νηρέας Πάρου (Κυριαζής Γ.): Σπύρου Ε., Μαλαματένιου Α., Χριστοδούλου Θ., Ανουσάκη Υ., Καπούτσου Α., Νικολοπούλου Ε., Ταβανίδου Α., Λέκκα Γ. Βιτζηλάτου Ε., Ζούμη Φ., Κατσαυτάκη Ε.

Α.Σ.Ε. Νεωρίου: Πάχη Ε., Κοκμοτού Β., Σκουλάτου Π., Βαρσάμη Ε., Στεφάνου Α., Καραβάνου Κ., Πρίντεζη Μ., Πελέκη Π., Τζέκκα Κ., Κοκμοτού Νικ., Παπουτσά Ι., Κοτσιπετσίδου Κ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares