Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 20:15

Σεφτέ για το νέο έτος από τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς διεξάχθηκε πριν λίγη ώρα στο κλειστό «Ιωάννης Γουλανδρής» με τον Ποσειδώνα Τήνου ως τυπικά γηπεδούχο να αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Σύρου.

Οι Συριανοί επικράτησαν με σχετική άνεση κατακτώντας και τυπικά το πρωτάθλημα Κυκλάδων κερδίζοντας με 0-3 σετ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο μέχρι τους πρώτους 9 πόντους όπου πήγαιναν πόντο πόντο. Μετά από εκεί οι Συριανοί πήραν κεφάλι κάνοντας το 0-1 στα σετ.

Στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο σετ με τον Ποσειδώνα Τήνου να τα ¨χάνει¨ πάλι μετά τους πρώτους 8 πόντους όπου ήταν ισόπαλοι με τον Μέγα Αλέξανδρο να κάνει ένα σέρι 7 πόντων και να ξεχωρίζει κερδίζοντας με 14-25.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ που έδωσε και το πρωτάθλημα στους Συριανούς, ο Ποσειδώνας Τήνου αύξησε την πίεσή του προς το τέλος του αγώνα και σε συνδιασμό με την χαλάρωση των παιχτών του Μέγα Αλέξανδρου έκαναν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον χωρίς όμως να καταφέρουν να διεκδικήσουν κάτι από τον αγώνα.

Τα σετ του αγώνα: (14-25), (14-25), (21-25)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ποσειδώνας Τήνου (Δελατόλα Στ.-Μ.): Κελαδίτης Χ., Ζωτάλης Α., Ντερβίσι Α., Δενεκάρης Α., Δελατόλας Σ., Χασανάι Τ., Αργύρης Γ., Βιδάλης Μ., Σταματίου Π.

Μέγας Αλέξανδρος: (Στεφάνου Α.), Τσινός Ε., Ρούσσος Σ., Πάπιτσης Π., Σαχινίδης Θ., Στεφάνου Α., Καλυβάς Π., Φρέρης Α., Ταυρής Κ., Μαραγκός Δ., Γαβρής Δ., Ρούσσος Ι.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares