Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 15:02

Next station Σταυρούπολη

Το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) ο Πανναξιακός υποδέχεται για την 4η αγωνιστική την Σταυρούπολη που κέρδισε την περασμένη αγωνιστική τον Ηρακλή Κηφισιάς Το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) ο Πανναξιακός υποδέχεται για την 4η αγωνιστική την Σταυρούπολη που κέρδισε την περασμένη αγωνιστική τον Ηρακλή Κηφισιάς

Το πρώτο βήμα έγινε το περασμένο Σάββατο όπου κόντρα στους Ίωνες, η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ επικράτησε με άνεση (3-1 σετ) και έδειξε ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Τώρα, έχουμε το δεύτερο βήμα. Και είναι επίσης κόντρα σε μία ομάδα που είναι νεοφώτιστη, έστω κι εάν έχει 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ήταν στην κατηγορία.

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης στη δική του πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς έκανε την έκπληξη κερδίζοντας με 3-0 και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι και τα τρία σετ τα «καθάρισε» στους τελευταίους πόντους, δείγμα του πάθους και της θέλησης που έχουν τα κορίτσια του Δημήτρη Σολκίδη.

Στα δύο πρώτα σετ ο ΕΟΣ έχανε (14-18 στο πρώτο και 21-22 στο δεύτερο) ενώ στο τρίτο αν και βρέθηκε μπροστά με 24-19, ο Ηρακλής μείωσε σε 24-22, αλλά τελικά είχαμε το 3-0. Και το λέμε αυτό, καθώς η ομάδα της Σταυρούπολης δεν διαθέτει ξένες αθλήτριες ενώ απουσίασε και η κεντρική της ομάδας, η παλιά γνώριμη της ομάδας, η Αριστέα Γιακούμπ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας τόνισε ότι «λόγω εργασίας δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Θεσσαλονίκης» και πρόσθεσε ότι «η ομάδα είναι πολύ καλή αν και δεν έχει ξένες παίκτριες. Στηρίζεται σε ταλαντούχα κορίτσια που είναι σε θέση να κάνουν την έκπληξη. Είμαστε μία πλήρης ομάδας».

Με βάση την εικόνα που είδαμε στον αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς οι Γεροβασιλείου (Διαγώνια) και Μπούκα (ακραία) είναι αυτές που παίρνουν τις περισσότερες επιθέσεις (+20) ενώ η λίμπερο Ιωαννίδου είχε 87% στις άριστες υποδοχές (!!!) Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, όπου όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο; Ηρακλής Κηφισιάς - ΦΟ Βριλησσίων (15:30), Κυριοπούλου - Μεταξά, ΑΟΝ Πανναξιακός - ΕΟ Σταυρούπολης (19:00) Μουλά Ειρ. - Καπάνταης, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Κυψέλη, 15:00) Νικολόπουλος - Οικονόμου Β., Ηρακλής - ΟΠ Ρεθύμνου (16:00) Αβραμίδης – Σταυριανίδης, Ιωνες – Μακεδόνες (19:00) Μιχαήλογλου – Προκοπίου, ενώ στον αέρα είναι το παιχνίδι Μαρκόπουλου – Ολυμπιακός καθώς δεν έχει πάρει ακόμη άδεια το γήπεδο του Μαρκόπουλου…

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares