Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 16:34

Βόλεϊ: Στις 26-27 Οκτωβρίου η έναρξη

Νέα αναβολή σ τα πρωταθλήματα της Α1 γυναικών και Α2 ανδρών και γυναικών αντίστοιχα αποφάσισε η ΕΟΠΕ. Πλέον τα πρωταθλήματα βόλεϊ θα ξεκινήσουν το σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου 2013 από την τρίτη αγωνιστική, ενώ η 1η και η 2η θα οριστούν εκ’ νέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ, μετά από εξουσιοδότηση του ΔΣ, συνεδρίασε σήμερα 14/10/2013, σχετικά με το θέμα που υπάρχει με τις άδειες λειτουργίας των Κλειστών Γυμναστηρίων και κατ' επέκταση με τις άδειες διεξαγωγής των αγώνων. 
Διαπιστώθηκε ότι, παρά την έκδοση, το τελευταίο διάστημα, δύο αποφάσεων από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, υπάρχουν σοβαρότατες δυσκολίες στην χορήγηση αδειών διεξαγωγής αγώνων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ μετά από εισήγηση της ΚΕΠ, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω, προς αποφυγή διεξαγωγής μέρους μόνο των αγώνων της αγωνιστικής ημέρας του κάθε πρωταθλήματος και επιθυμώντας προτού εφαρμόσει τα προβλεπόμενα στους κανονισμούς να δώσει χρονικό περιθώριο στις ομάδες να εξασφαλίσουν γήπεδο που διαθέτει τα παραπάνω, αποφάσισε:
Την αναβολή των αγώνων και της 2ης αγωνιστικής ημέρας της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και του Γ' Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αλλά και της 1ης αγωνιστικής ημέρας των τριών ομίλων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και των ομίλων Α' και Β' της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που ήταν προγραμματισμένες στις 19-20/10/2013.
Τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 26-27/10/2013 με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών και στον Γ' Όμιλο της Α2 Γυναικών και με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής στους 3 ομίλους της Α2 Ανδρών και σε Α' και Β' Όμιλο της Α2 Γυναικών, ενώ οι αγώνες που αναβλήθηκαν θα οριστούν εκ νέου το αμέσως προσεχές διάστημα.
Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (ν. 4049/2012) οι άδειες διεξαγωγής των αγώνων δεν εκδίδονται πλέον από τη διοργανώτρια αρχή, αλλά από την αρμόδια για θέματα αθλητισμού υπηρεσία της οικείας Περιφέρειας και με ευθύνη των γηπεδούχων σωματείων, τα οποία εκτός από το σχετικό αίτημα και το πρόγραμμα των αγώνων, καταθέτουν υποχρεωτικά και την άδεια λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου.»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares