Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 14:34

Κρατά στην Κοπεγχάγη η Βουλγαρία‏

Επιστροφή στη δράση με αγώνες Εθνικών Ομάδων, αφού η μάχη για τα εισιτήρια που στέλνουν στη Βραζιλία το 2014 συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η Εθνική Ελλάδος μπορεί να έχει... ρεπό όμως στο πρόγραμμα υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρονται παιχνίδια με πιο μεγάλο και αμφρίρροπο αυτό μεταξύ της Γαλλίας - Ισπανίας.

Η Αγγλία παίζει στη Ποντγκόριτσα κόντρα στο Μαυροβούνιο με φόντο την πρωτιά του ομίλου και θέλει μόνο τη νίκη, μια και βρίσκεται δύο πόντους πίσω. Στο κουπόνι μας πάντως υπάρχουν αγώνες τόσο απο τη ζώνη της Αφρικής, της Κεντρική και της Λατινικής Αμερικής αλλά και 10 αγώνες απο την Κόνφερενς Αγγλίας.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Γαλλία - Ισπανία. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό μας σημείο, που είναι το Χ2 της Βουλγαρίας κόντρα στη Δανία σε απόδοση 2.30. Η Βουλγαρία έχει αποσπαστεί 5 βαθμούς από τις Τσεχία και Δανία (έχοντας όμως και ένα ματς περισσότερο), τις ομάδες με τις οποίες θα παλέψει κατά πάσα πιθανότητα μέχρι τελευταία στιγμή για τη δεύτερη θέση. Για απόψε της αρκεί να κάνει αυτό που έχει κάνει μέχρι στιγμής στον όμιλο, το να διατηρήσει δηλαδή το αήττητο για 6ο παιχνίδι στον όμιλο. Καλά έχει κρατήσει μέχρι στιγμής και στην άμυνα και χαρακτηριστικό είναι ότι τα μόνο παιχνίδια που δέχθηκε γκολ, ήταν το 2-2 με την Ιταλία και το 1-1 με την αποψινή της αντίπαλο. Η Δανία απο την άλλη δε δείχνει να πατάει καλά, παρά το τρίποντο το Σάββατο μέσα στην Τσεχία και σήμερα είναι με την... πλάτη στον τοίχο. Το δεύτερο δυνατό παιχνίδι έρχεται απο την Κόνφερενς και ειναι ο Άσσος Draw No Bet της Γκέιτσχεντ κόντρα στην Γκρίμσμπι σε απόδοση 2.30. Μπορεί η πίεση και το άγχος να είναι πολύ έντονα στα παιχνίδια της Γκέιτσχεντ, όμως είναι φανερό πως δείχνει αρκετά βελτιωμένη κάθε φορά που αγωνίζεται στο γήπεδο της. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες. Από την άλλη πλευρά απογοήτευση επικρατεί στα αποδυτήρια της Γκρίμσμπι έπειτα από τον χαμένο τελικό της Κυριακής κόντρα στη Ρέξαμ για το FA Trophy. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες, έχοντας μείνει πλέον πολύ πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας, αν και παραμένουν εντός πλέι οφ. Επιστροφή στα προκριματικά του Μουντιάλ και πάμε την έκπληξη στον αγώνα Μαυροβούνιο – Αγγλία με το 1Χ να παίζεται σε απόδοση 2.00. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ξανά στην έδρα του Μαυροβουνίου στην προκριματική φάση του EURO 2012, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ. Με ισοπαλία, όμως, είχε λήξει και το μεταξύ τους ματς επί αγγλικού εδάφους (0-0). Οι γηπεδούχοι, έχοντας ως ηγέτες τους Μίρκο Βούτσινιτς (αρχισκόρερ με 14 γκολ σε 30 εμφανίσεις) και Στέφαν Γιόβετιτς, πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, μετρώντας μία ισοπαλία και τέσσερις «κολλητές» νίκες. Μάλιστα, στα νικηφόρα αυτά παιχνίδια (2 κόντρα σε Σαν Μαρίνο, διπλά σε Μολδαβία και Ουκρανία με σκορ 0-1) έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Τα «λιοντάρια», από την πλευρά τους, είναι υποχρεωμένα σήμερα να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα από το πρώτο λεπτό, προκειμένου να υποσκελίσουν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία και να πάρουν αυτά την πρωτοκαθεδρία, γλιτώνοντας στο τέλος το άγχος της πρόκρισης μέσω της ψυχοφθόρας διαδικασίας των μπαράζ. Όμως εμείς στηρίζουμε τους γηπεδούχους που έχουν δυνατή έδρα, πολύ καλή ομάδα και η ισοπαλία ισοδυναμεί με... νίκη. Κλείνοντας πάμε με τον Άσσο Draw No Bet στον αγώνα Αρμενία – Τσεχία σε απόδοση 2.93 και έπειτα στον αγώνα Κρόουλι – Κρου με το Διπλό Draw No Bet σε απόδοση 2.90.

Στα «Μονά» έχουμε επιλέξει δύο αγώνες απο τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αρχίζουμε με το Over 2.5 γκολ της Τουρκίας κόντρα στην Ουγγαρία σε απόδοση 2.01. Η Ουγγαρία με το 2-2 κόντρα στη Ρουμανία έχασε την ευκαιρία να «καπαρώσει» τη δεύτερη θέση και πλέον σκέφτεται μόνο τη νίκη σήμερα, ώστε να εκμεταλλευτεί το δύσκολο παιχνίδι των Ρουμάνων με τους Ολλανδούς. Αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, καθώς και οι Τούρκοι σε περίπτωση νίκης ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι διεκδίκησης της 2ης θέσης. Τέλος στο μεγάλο ντέρμπι Γαλλία - Ισπανία πάμε με το Goal/Goal σε απόφοση 2.05. Πρόκειται για δύο άκρως επιθετικές ομάδες. Μάλιστα τα τελευταία 3 παιχνίδια των Γάλλων έχουν λήξει όλα G/G, ενώ και η Ισπανία έχει σκορ 1-1 στα δύο τελευταία ματς στην προκριματική φάση.

Στο Τέννις συνεχίζουμε με δύο προτάσεις. Αρχικά για το ATP Challenger Le Gosier πάμε με τη νίκη του Yuichi Sugita σε απόδοση 1.83, ενώ για το ATP Miami Masters έχουε επιλέξει νίκη του Almargo κόντρα στον Gasquet σε απόδοση 2.20.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares