Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 13:31

Πληρώνουν τα φαβορί στη Β' Ισπανίας‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com! Το σημερινό πρόγραμμα είναι μεικτό καθώς το κουπόνι μας αποτελείται τόσο από Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αφρικανική ήπειρο, ενώ το βάρος στοιχηματικά θα πέσει στις δεύτερες κατηγορίες σε Ιταλία και Ισπανία, που παραδοσιακά μας κρατούν παρέα, ακόμα και εν μέσω εθνικών ομάδων.

Αρχίζουμε με τα Μονά και τον άσο της Σπέτσια στον αγώνα με την Προ Βερτσέλι, που ξεκινάει νωρίς το μεσημέρι (13:30). Εναγωνίως ψάχνει την επιστροφή στις νίκες η γηπεδούχος ομάδα, ενώ και ο Κάνι παίζει το τελευταίο του χαρτί στον πάγκο. Απέναντι σε μια μέτρια σε όλα τα επίπεδα ομάδα, θεωρούμε ότι έφτασε η ώρα να ʽʼχαμογελάσειʼʼ η Σπέτσια και να επαληθεύσει τον άσο του 1.88. Συνέχεια τώρα με τη Βʼ Ισπανίας, όπου κρατήσαμε ως δυνατό σημείο τον άσο της Αλμερίας στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Χωρίς άλλα περιθώρια απωλειών οι γηπεδούχοι, που θέλουν να ανακτήσουν τη 2η θέση. Σε ανοδική πορεία και η Χίχον, στα εκτός έδρας όμως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, και είναι δύσκολο να φύγει με αποτέλεσμα από το σημερινό παιχνίδι. Εξαιρετική περίπτωση μοιάζει ο άσος του 1.87! Και κλείνουμε με τον άσο της Αλκοκόρν από τον βραδινό αγώνα στη Segunda, που υποδέχεται τη Νουμάνθια. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, τρέχουν σερί 3 νικών και βάζουν για τα καλά πλώρη για τη Primera. Η φόρα τους μοιάζει ικανή να χαλάσει το αήττητο των 6 αγωνιστικών για τη Νουμάνθια. Στο 1.88 ο άσος! 

Στις «Μπόμπες» τώρα, κρατήσαμε 2 επιλογές, που μας έρχονται από τη Football League και τους αγώνες στις 15:00. Ξεκινάμε με τον αγώνα του Φωκικού με τη Νίκη Βόλου. Οι Βολιώτες, πέτυχαν επιτέλους τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία εδώ, έτοιμοι να εκμεταλλευτούν και το άγχος των γηπεδούχων στην προσπάθεια τους για την παραμονή. Πολύ καλή περίπτωση το διπλό του 3.10! Και πάμε στον αγώνα του Θρασύβουλου με τη Λάρισα, όπου κρατήσαμε το 1Χ της διπλής ευκαιρίας για την ομάδα της Φυλής, που πληρώνει στην καλή απόδοση του 2.10! Ο Βασίλης Βούζας θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων και θα δώσει το έναυσμα για τη σκληρή μάχη που καλείται να δώσει ο Θρασύβουλος για την παραμονή στη Football League. 

Στο Μπάσκετ, έχουμε κρατήσει 3 σημεία από Γερμανία και Ισπανία. Ξεκινάμε το μεσημέρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Σαραγόσα, περιμένοντας το ξέσπασμα της πρωτοπόρου, με το χάντικαπ να τοποθετείται στο -5.5. Συνέχεια με τον τελικό Κυπέλλου στη Γερμανία, με την Άλμπα να φιλοξενεί στο σπίτι της την Ουλμ. Σʼ αυτά τα παιχνίδια οι ισορροπίες είναι λεπτές και θεωρούμε ότι η Ουλμ μπορεί να κρατήσει τη διαφορά κάτω από τους 5 πόντους. Κλείνουμε με τον μοναδικό αγώνα από το Γερμανικό πρωτάθλημα, όπου η Μπράουνσβαϊγκ υποδέχεται τη Βούρτζμπουργκ. Σταθερά οι γηπεδούχοι στην έδρα τους, αξίζει να τους εμπιστευτούμε. 

Στη Φόρμουλα 1, μπήκαμε δυναμικά στη νέα σαιζόν και όλα κύλησαν ιδανικά στο Grand Prix της Μαλαισίας. Σαν ʽʼανοιχτό βιβλίοʼʼ διάβασε τόσο τον αγώνα ο Tipster μας, όσο και τις κατατακτήριες δοκιμές και συνολικά στο διήμερο είχε 7 στις 9 επιτυχημένες επιλογές, εκτινάσσοντας το ταμείο της στήλης! 

Στο Τένις, μετά από ένα μικρό διάλειμμα χθες, η νικηφόρα μας στήλη επανέρχεται με 2 επιλογές από το ATP Masters στο Miami, από τους απογευματινούς αγώνες. Στηρίζουμε λοιπόν για σήμερα τον Dolgopolov στον αγώνα με τον Haas και τον Tipsarevic στον αγώνα με τον Anderson. Στο 2.25 και 2.47 πληρώνουν αντίστοιχα οι νίκες τους! 

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares