Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 14:09

Εντονη δράση στο "Νησί", πάμε με χαλαρό ποντάρισμα

Εβδομάδα χωρίς ευρωπαϊκές αναμετρήσεις είναι αυτή που διανύουμε, καθώς την Παρασκευή οι Εθνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση και τίθενται αντιμέτωπες στο πλαίσιο των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία.

Σήμερα το κουπόνι μας περιλαμβάνει αγώνες από τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση σε Α’ και Β’ Αγγλίας, Κόνφερενς, Ιρλανδία και Α’ Σκωτίας. Επίσης η μάχη στη Β’ Ιταλίας «φουντώνει» με τη διεξαγωγή της 32ης αγωνιστικής.

Πάμε στις σημερινές μας προτάσεις και αρχίζουμε απο την κατηγορία «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε το δυνατό σημείο της ημέρας. Πρόκειται για το 1Χ της Νόνιτον Τάουν κόντρα στην Γκρίσμπι σε απόδοση 2.00. Η γηπεδούχος ομάδας πέτυχε το Σάββατο μια φοβερής σημασίας νίκη επί της Λίνκολν, την οποία πλησίασε στον πόντο. Πλέον, η «σωτηρία» απέχει μια… ανάσα για τους γηπεδούχους, που σε περίπτωση που επικρατήσουν σήμερα θα είναι σίγουρα επάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη το κλιμα στη Γκρίσμπι είναι εκ διαμέτρου αντίθετο, μια και η εβδομάδα που πέρασε ήταν καταστροφική. Συγκεκριμένα έχασε και τα τρία παιχνίδια που έδωσε και έμεινε έτσι πολύ πίσω στη «μάχη» για τον τίτλο και την απευθείας άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή της κατάταξης, ενώ το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι βλέπουν τη διαφορά από τις χαμηλότερες θέσεις να μειώνεται αισθητά όσο περνάνε οι αγώνες. Έτσι σήμερα θα πάμε με τη φόρμα και το timing που είναι υπέρ της Νόνιτον Τάουν. Συνεχίζουμε με το Χ2 της Μπάροου επί της Ντάρτφορντ σε απόδοση 2.00. Και επισήμως χωρίς στόχο έμεινε η Ντάρτφορντ έπειτα από την ήττα του Σαββάτου από τη Χάιντ. Τόσο η βαθμολογία, όσο κυρίως η εικόνα των γηπεδούχων στον τελευταίο αγώνα, καθιστούν σαφές το γεγονός ότι άπαντες απλώς περιμένουν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Η διαφορά από τα πλέι οφ είναι στους 15 πόντους, απόσταση που η Ντάρτφορντ δεν μπορεί να καλύψει. Η Μπάροου απο την άλλη πλευρά παίζει σήμερα ακόμα ένα «τελικό» στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία. Εμείς θα πάμε με το μεγάλο κίνητρο των φιλοξενούμενων και θα τους στηρίξουμε στο Χ2.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει τρεις αγώνες σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 12€) και συνολικό ποντάρισμα 48€. Αναλυτικά τα σημεία:

Άσκολι – Ρετζίνα 1 (2.25)

Κροτόνε – Βιτσέντζα 2 DNB (2.60)

Τσιταντέλα – Σπέτσια 1 (2.38)

Στο Τέννις μετά απο ένα καλό τετραήμερο και 5/5 σημεία, σήμερα ο tipster μας έχει επιλέξει δύο προτάσεις. Ξεχωρίζει η νίκη του Malek Jaziri σε απόδοση 1.50 με αντίπαλο τον Adam El Mihdawy για το ATP Challenger Rimouski. Επίσης κρατάμε και τη νίκη του Alex Kuznetsov κόνρα στον M. Przysiezny σε απόδοση 2.20.

Στο Μπάσκετ με ενδιαφέρον αναμένουμε τις μάχες του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τον αγώνα Ολυμπιακός – Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares