Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 16:03

Βγάζει διπλό ο Άρης, στο 2.60 με κάλυψη‏

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς αναμένεται «καυτό» και απο στοιχηματικής απόψεως. Σήμερα και αύριο το κουπόνι μας φιλοξενεί δεκάδες αμφίρροπες αναμετρήσεις και μας δίνει τη δυνατότητα να εξάγουμε πολλά συμπεράσματα. Στην Ελλάδα η μάχη για τη σωτηρία συνεχίζεται με τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης, Λεβαδειακός – ΟΦΗ και ΑΕΚ – Βέροια.

ΑΕΚ και Άρης ειναι σε δύσκολη θέση και ευελπιστούν σήμερα να πάρουν το τρίποντο και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Αύριο ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ Παναθηναϊκος Κατά τα άλλα η αγωνία μεγαλώνει σε πολλά πρωταθλήματα στην Ευρώπη, ενώ την είσοδό του στο κουπόνι έκανε και το ρώσικο πρωτάθλημα.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης ΑΕΚ - Βέροια. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί

Ξεκινάμε με την κατηγορία «Μονά» όπου στηρίζουμε πολύ δυνατά τον Άρη μέσα στα Γιάννινα με Διπλό Draw No Bet. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει φέτος μια εκπληκτική πορεία που τους έχει φέρει να διεκδικούν μία θέση στην πεντάδα που δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, τόσο το ότι ανήκουν στις ομάδες που λόγω οικονομικών δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να πάρουν άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο και οι συνεχείς αγώνες σε κύπελλο και πρωτάθλημα μας αναγκάζουν να πιστεύουμε σήμερα πως δε θα επαναλάβουν τις εμφανίσεις τον προηγούμενων αγωνιστικών και θα υποταχθούν στη θέληση, το πείσμα και το πάθος των «κίτρινων» που βρίσκονται με την πλάτη στον... τοίχο και όντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη. Εμείς θα πάμε με την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου σε απόδοση 2.60, έχοντας καλυφθεί σε περίπτωση ισοπαλίας στο Draw No Bet (επιστρέφεται το ποντάρισμά μας).

Επίσης ξεχωρίζει ο «Άσσος» Draw No Bet της Έμπσφιλντ κόντρα στη Σάουθπορτ σε απόδοση 2.00. Ενισχυμένη από τις επιστροφές των Πέιν (επιθετικός) και Χόου (αμυντικός) είναι η Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Σάουθπορτ, που έχει τον χαρακτήρα του «τελικού». Από την άλλη πλευρά, λαβωμένη» θα παίξει σήμερα η Σάουθπορτ. Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν σήμερα με πάρα πολλά προβλήματα απουσιών, είτε εξαιτίας τραυματισμών, είτε εξαιτίας των πολλών τιμωρημένων. Συνεχίζουμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Νυρεμβέργης κόντρα στη Σάλκε σε απόδοση 1.74. Με τον Βίζινγκερ στον πάγκο της, η Νυρεμβέργη έχει ηττηθεί μόνο από τη Ντόρτμουντ σε 7 αγώνες. Η Νυρεμβέργη αποτελεί σταθερή αξία στην έδρα της, με τις δύο τελευταίες, αλλά και μοναδικές της ήττες, να είναι οι δύο συνεχόμενες στα τέλη Σεπτεμβρίου, από Αϊντραχτ και Στουτγάρδη. Από την άλλη πλευρά η Σάλκε προέρχεται από έναν αποκλεισμό – σοκ στην έδρα της για το Champions League με αντίπαλο τη Γαλατασαράι. Πολλές οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους που και πάλι δε θα έχουν τον Χούντελαρ στην ενδεκάδα τους. Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά στην κατηγορία «Μονά».

Στις «Μπόμπες» έχουμε ξεχωρίσει 4 δυνατά σημεία. Αρχίζουμε με το Χ2 της Αντμίρα μέσα στην έδρα της Ραπίντ Βιέννης σε απόδοση 2.65. Ο κατήφορος καλά κρατεί για την ομάδα του Σέτελ, που ρίχνει μια ακόμα χρονιά στον... Καιάδα. Όχι τη συμπολίτισσα Αούστρια φάνηκε πως δεν είναι σε θέση να χτυπήσει, αλλά με αυτές τις εμφανίσεις μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να είναι ακόμα και για την ανανέωση του ευρωπαϊκού της εισιτηρίου, αφού κοντεύει να... ξεχάσει και η ίδια πότε ήταν η τελευταία της νίκη. Έξι αγωνιστικές συμπλήρωσαν αισίως οι Βιεννέζοι χωρίς τρίποντο, ενώ θα πρέπει να λένε κι ευχαριστώ για το βαθμό που πήραν την προηγούμενη εβδομάδα. Με αυτά τα δεδομένα θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν την έκπληξη παίρνοντας έναν πολύ μεγάλο βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ και δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση. Πάμε στη Β’ Ισπανίας, από όπου έχουμε κρατήσει το Χ2 της Ρεάλ Β’ με αντίπαλο τη Λας Πάλμας σε απόδοση 2.19. Συνεχίζουμε με το 1Χ της Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου σε απόδοση 2.00. Η Λεβερκούζεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει την Μπάγερν στο πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο Μόναχο. Το μεγάλο όπλο της Λεβερκούζεν είναι αναμφίβολα φέτος η έδρα της, όπου το ρεκόρ της είναι πολύ δυνατό, με 9-2-1, με τη μοναδική ήττα να έρχεται άδικα από τη Ντόρτμουντ. Από την άλλη η Μπάγερν μετά την... αδιάφορη εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Άρσεναλ, πιστεύουμε πως θα επηρεαστεί απο τα συνεχή παιχνίδια και τα σημάδια κόπωσης θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ σίγουρα θα υπάρχει και συντήρηση δυνάμεων, μια και έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και απο εδώ και πέρα στοχεύει ξεκάθαρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα κάποιοι παίκτες θα ξεκουραστούν. Κλείνουμε με το Χ2 της Λωζάνης κόντρα στη Σεντ Γκάλεν σε απόδοση 2.15. Αρχικά κάποιοι έκαναν λόγο για... ξεφούσκωμα, αλλά πλέον φαίνεται πως είναι βαθύτερο το πρόβλημα της νεοφώτιστης Σεν Γκάλεν. Ούτε την Τουν δεν κατάφερε να νικήσει το συγκρότημα του Σεμπέν την προηγούμενη εβδομάδα, παρουσιάζοντας ξανά ένα ιδιαίτερα... ακίνδυνο σύνολο, με τεράστια προβλήματα στη δημιουργία φάσεων και αποτέλεσμα αυτού να μείνει χωρίς νίκη για τρίτο σερί παιχνίδι. Παράλληλα παρέμεινε και με μόλις μία νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη η Λωζάνη «έσπασε» μετά απο καιρό το... ρόδι και πήρε την προηγούμενη εβδομάδα ένα πολύτιμο τρίποντο. Ειναι σε καλύτερη κατάσταση και σήμερα διαθέτει την ομάδα να πάρει κάτι καλό στο «AFG Arena». Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 6 αγώνες σε σύστημα 4-6 (16 στήλες x 5€) και συνολικό ποντάρισμα 94.76. Δείτε αναλυτικά τα σημεία:

Σέφιλντ Γουεν. – Κάρντιφ 1 DNB (1.93)

Nιούπορτ – Μάκσφιλντ 2 DNB (2.53)

Λίβινγκστον – Φόλκερ 1 (1.98)

Ανάν – Κλάιντ Over 3 (1.98)

Ιστ Στέρλινγκ – Μπέργουικ Over 3.5 (2.20)

Στ. Γκάλεν – Λωζάννη Under 2 (2.25)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει 2 αγώνες απο το γαλλικό πρωτάθλημα και έναν απο το γερμανικό. Συγκεκριμένα τα δυνατά σημεία είναι το +8 Μπουλαζάκ κόντρα στη Βιλερμπάν (1.83) και το -2.5 Χάβρη κόντρα στη Παρί Λεβαλουά (1.88). Επίσης απο τη Γερμανία κρατάμε το -6 Άρτλαντ κόντρα στη Βόννη σε απόδοση 1.82.

Στο Τένις πάμε δυνατά με τη νίκη του Nadal σε απόδοση 1.50 κόντρα στον Berdych για το ATP Indian Wells Masters, ενώ έχουμε κρατήσει και το over 22.5 στην αναμέτρηση Beck - Brown για το ATP Challenger Sarajevo.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares