Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 15:35

Σύστημα... εκπλήξεων και δύο σημεία απο Euroleague

geniko betarades

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com.

Ένα γεμάτό κουπόνι κρατάμε στα χέρια μας και αυτό το Σαββατοκύριακο, χωρίς βέβαια να επιστρέφουν στη δράση ακομα τα πρωταθλήματα σε Αυστρία, Ελβετία, Δανία κλπ. Πάντως πάρά το ότι η Premier League έχει... break θα μας αποζημιώσουν στο Μεγάλο Νησί οι μικρότερες κατηγορίες αλλά και το Κύπελλο Αγγλίας. Σήμερα όπως κάθε Παρασκευή την τιμητική της έχει η Β’ Γαλλίας, ενώ τόσο από ένας αγώνας υπάρχει τόσο στην Α’ Γαλλίας και Γερμανίας, όσο και στην Α’ Ολλανδίας και στο Βέλγιο. Κανονικά συνεχίζεται το Κόπα Άφρικα το οποίο μας πληρώνει σε... καθημερινή βάση. Η δράση συνεχίζεται και στην Euroleague με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχίζοντας τις σημερινές μας προτάσεις βρίσκουμε στην κατηγορία «Μπόμπες» το 1Χ της Φένλο με αντίπαλο την Άλκμααρ σε απόδοση 2.10. Οι γηπεδούχοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και ξέρουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για «γκέλες». Σήμερα θα επιδιώξουν να αποδείξουν πως δεν είναι τελειωμένοι και ποια καλύτερη ευκαιρία απο τη σημερινή κόντρα σε μία δυνατή αντίπαλο που όμως βρίσκεται στην 11η θέση και σήμερα θα αγωνιστεί με απουσίες.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις:

Μπουργκίνα Φάσο – Αιθιοποία 1 (2.00)

Κλερμόντ – Καέν 2 DNB (1.97)

Βαλενσιέν – Λυών 1 DNB (2.25)

Ακαδέμικα – Μπέιρα Μαρ 2 DNB (2.80)

Στην  Στοίχημα Μπάσκετ και συγκεκριμένα στη Euroleague μετά τον Ολυμπιακό που πήρε χθες μία σπουδαία νίκη μέσα στο Ισραήλ επί της Μακάμπι τη σκυτάλη παίρνει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να γίνει απόψε μεγάλο ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται από την επιστροφή Διαμαντίδη και θέλει να συνεχίσει το σερί της. Από την άλλη, η Ρεάλ είναι το φαβορί του ομίλου και θέλει να το αποδείξει κάνοντας το 5/5, δείχνοντας ότι έπαθε και έμαθε από την πρώτη επίσκεψη εδώ. Θεωρούμε ότι απόψε ο Παναθηναϊκός θα λυγίσει απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα. Ρεάλ Μαδρίτης -2 (1.82). Η άλλη πρόταση του tipster μας έρχεται απο την Τουρκία και την αναμέτρηση της Ανατολού Εφές με τη Ζαλγκίρις. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην πρώτη φάση, με τη Ζάλγκιρις να παίρνει δύο νίκες, στηριζόμενη στην εκπληκτική της άμυνα. Θα προσπαθήσει να οδηγήσει το παιχνίδι ξανά σε χαμηλό ρυθμό και από εκεί προκύπτει και η επιλογή μας για Under στο παιχνίδι. Ιδιαίτερα, στο ξεχασμένο line του 151. Under 151.5 (1.80).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares