Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 16:05

Στοίχημα με Boxing Day και Βέλγιο

xmas getty

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com.

Η δεύτερη μέρα των χριστουγέννων έχει συνδυαστεί για τους φίλους του αθλητισμού με αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς στο Μεγάλο Νησί σήμερα διεξάγεται η καθιερωμένη Boxing Day που περιλαμβάνει αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες. Πάντως, στο κουπόνι μας σήμερα βρίσκουμε και «φουλ» αγωνιστική απο την Β’ Ιταλίας και το Βέλγιο.

Αρχίζουμε τις προτάσεις της ημέρας με τα δύο σημεία που ξεχωρίζουν και βρίσκονται στην κατηγορία «Μπόμπες». Αρχικά πάμε το Χ2 της Σέρκλ Μπριζ μέσα στη Λόκερεν σε απόδοση 1.95. Η Λόκερεν δε βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να νικήσει ύστερα απο τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες. Από την άλλη πλευρά η Σερκλ Μπριζ «καίγεται» για βαθμούς και θέλει να εκμεταλλευτεί την «αδυναμί» της Λόκερεν και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Το δεύτερο «δυνατό» σημείο είναι το Χ2 της Μπέρι με αντίπαλο την Πρέστον σε απόδοση 1.91. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν έξι ματς χωρίς νίκη, ενώ δεν έχουν πάρει «τρίποντο» ούτε και στα έξι συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Η Μπέρι απο την άλλη οφείλει να πάρει το σημερινό παιχνίδι, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην Α’ Αγγλίας. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις 7 προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στα «Μονά» ξεχωρίσαμε το «Διπλό» της Γκενκ με αντίπαλο την Μπέβερεν σε απόδοση 1.90. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απο δύο ήττες σε ντέρμπι και θέλουν να πάρουν και πάλι τα πάνω τους με ένα «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι έχουν να παλέψουν με τις απουσίες, γνωρίζοντας πως το έργο τους θα είναι δύσκολο κόντρα σε μία καλή ομάδα. «Διπλό» αλλά με Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) έχουμε επιλέξει και στην αναμέτρηση Σριούσμπερι – Νοτς Κάουντι σε απόδοση 1.92. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια κόντρα στη Νοτς Κάουντι ανεξαρτήτως έδρας απο το 2007 και εμείς προβλέπουμε πως η παράδοση θα συνεχιστεί, μια και η Νοτς Κάουντι φέτος τα πάει περίφημα εκτός έδρας (είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας), μετρώντας πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες στα 11 ματς που έδωσε. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις πέντε σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Στο Μπάσκετ εκτός απο NBA, που πάμε με 4 προτάσεις (δείτε εδώ αναλυτικά την ανάλυση και τα προγνωστικά), ο tipster μας δίνει και δύο σημεία απο τη Γερμανία. Διαβάστε εδώ την ανάλυση και δείτε τα προγνωστικά.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και καλές γιορτές.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares