Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 14:38

Για την έκπληξη Κάλιαρι και Χόφενχαϊμ

geniko betarades
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com.
Αρκετά γεμάτο το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι, που μας προσφέρει αρκετές επιλογές σε «Μονά» και «Μπόμπες».

Ξεκινάμε από τις «Μπόμπες», όπου και βρίσκεται τα δύο δυνατά σημεία της ημέρας και αφορούν το «Διπλό Draw No Bet» (dnb σημαίνει ότι το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος» της Κάλιαρι επί της Πάρμα στο Καμπιονάτο (2.90) και τη... μη νίκη της πρωταθλήτριας Ντόρτμουντ μέσα στην έδρα της Χόφενχαϊμ, με το 1Χ να το βρίσκουμε στο 2.73. Στο παιχνίδι της γειτονικής Ιταλίας αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από αποκλεισμούς στο Κύπελλο και θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την κακή ψυχολογική κατάσταση των «παρμέντσι», οι οποίοι έμειναν «εκτός» από την Κατάνια. Όσον αφορά το ματς της Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ περνά «περίοδο κοιλιάς», ενώ στη Χόφενχαϊμ περιμένουν να εκμεταλλευτούν τα οφέλη που φέρνει πάντα στα πρώτα ματς η αλλαγή προπονητή (αν και στο ντεμπούτο του Κράμερ υπέστη ήττα). Επιστρέφοντας στα... καθ’ ημάς, ποντάρουμε στη «γκέλα» του Παναθηναϊκού στη Βέροια, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται με την «πλάτη στον τοίχο» στην υπόθεση-παραμονή στην κατηγορία (1Χ με απόδοση 2.25). Τέλος, θεωρούμε ότι η Γκιμαράες θα βρει τον τρόπο να περάσει από την έδρα της Πάκος Φερέιρα, με το «Διπλό Draw No Bet» να το βρίσκουμε στο 2.61.

Προχωρώντας στα «Μονά», στεκόμαστε σε δύο σημεία, αμφότερα από το Καμπιονάτο. Το πρώτο αφορά τον «Άσσο» της Κατάνια επί της Σαμπντόρια (απόδοση 1.93), σε ένα ζευγάρι στο οποίο (και) η πρόσφατη προϊστορία ευνοεί τους γηπεδούχους. Παράλληλα, πιστεύουμε στο «Διπλό» της Ρόμα μέσα στο «σπίτι» της Κιέβο (απόδοση 1.95), καθώς οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται σε πολύ καλό «φεγγάρι» και δείχνουν ικανοί να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα των αγώνων , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ευκαιρία για ανά(σ)ταση Τρεις κυριακάτικοι άσοι »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares