Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 13:17

Χιμπέρνιαν και εκπλήξεις‏

geniko betarades

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Πλούσιο το πρόγραμμα αγώνων στο σημερινό μας κουπόνι, που περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις σε όλες τις κατηγορίες. Στα προγνωστικά μας σήμερα ξεχωρίζουν οι εκπλήξεις, ωστόσο το σημείο της ημέρας βρίσκεται στην κατηγορία «Μονά» και έρχεται από την Πρέμιερ Σκωτίας. Συγκεκριμένα πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) τηςΜάδεργουελμε αντίπαλο τηΧιμπέρνιανσε απόδοση 1.85.

Η Μάδεργουελ αποκλείστηκε απο το κύπελλο και πλέον ρίχνει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου διατηρεί αήττητο 5 αγώνων, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Έχει ανακάμψει μετά το κακό ξεκίνημα και έχει πιάσει την 3η θέση, ενώ στο σημερινό παιχνίδι θα την εμπιστευτούμε με κάλυψη στην ισοπαλία (DNB). Συνεχίζοντας στα «Μονά» βρίσκουμε τον «Άσσο» τηςΑλκορκόρνκόντρα στηνΜπαρτσελόνα Β’σε απόδοση 2.50. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι με τους γηπεδούχους να προπορεύονται με 4 πόντους έναντι της Μπαρτσελόνα Β’ και να στοχεύουν σήμερα στο «τρίποντο» που θα τους δώσει ο δικαίωμα να κλείσουν τη διαφορά απο την κορυφή. Τέλος στα «Μονά» έχουμε επιλέξει και τον «Άσσο» τηςΦόλκερκμε αντίπαλο τηνΚάουντενμπιθπου πληρώνει 1.95.

Στις «Μπόμπες» έχουμε επιλέξει 8 προτάσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το Χ2 της Μονς με αντίπαλο την Κλαπ Μπριζ. Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για τη Μονς, που είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στους «μεγάλους». Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το κακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των γηπεδούχων, με τον τεχνικός της ομάδας να έχει ήδη «τελειώσει» τέσσερα βασικά στελέχη της Μπριζ. Έτσι στηρίζουμε στους φιλοξενούμενους με το Χ2 να παίζεται στο 2.88. Στην Τουρκία τώρα έχουμε επιλέξει το «Διπλό» DNB της Ακίσασπορ με αντίπαλο τηΜερσίν σε απόδοση 2.75. Οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα προέρχονται απο δύο διαδοχικές ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι όντας με την πλάτη στον τοίχο θα τα δώσουν όλα για όλα ώστε να πάρουν κάτι καλό και να αρχίσουν να κοιτούν και πάλι με αισιοδοξία το μέλλον. Από τη Β’ Σκωτίας έρχεται η επόμενη «Μπόμπα» με το 1Χ της Στανράερ κόντρα στην Αλόα να πληρώνει 2.27. Οι γηπεδούχοι πρέπει να συνέλθουν και να ανεβάσουν απόδοση καθώς μπορεί να βρίσκονται στην τελευταία θέση ωστόσο οι ελπίδες για παραμονή δεν έχουν χαθεί. Από την άλλη ο προπονητής της Αλόα έχει να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό των παικτών του, όπως δήλωσε ο ίδιος, που έχουν βρεθεί χωρίς να τον περιμένουν στη 2η θέση. Τέλος το σημείο με τη μεγαλύτερη απόδοση σήμερα έρχεται από την Αυστρία και είναι το Χ2 της Μάτεσμπουργκ με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ σε απόδοση 4.20. Οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε καλά, αφού προέρχονται από τρεις γκέλες, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ανεβασμένοι και προέρχονται απο 2/2 νίκες. Σήμερα θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τη φόρμα τους και να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από μάι δύσκολη έδρα.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 10€) και συνολικό ποντάρισμα 70€. Αναλυτικά τα σημερινά σημεία:

Μπρίστο Σίτι – Ντέρμπι 1 (2.75)

Στίβενεϊτζ – Κρόουλι 1 (2.55)

Γκεντσλερμπιρλιγκί – Μπεσίκτας 2 (2.30)

Βάκερ – Αντμίρα 1 (2.50)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τρεις κυριακάτικοι άσοι Επίθεση σε όλα τα μέτωπα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares