Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 07:32

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα

napoli

Από επιλογές άλλο τίποτα σήμερα, Σάββατο γαρ. Εμείς ξεχωρίσαμε τρία παιχνίδια από τη Γερμανία, τη Σκωτία και την Αγγλία για τις βασικές μας προτάσεις.

Γερμανία: Νίκη πριν τη νάρκη

Με νίκη θέλει να κλείσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2012 η Σάλκε, πριν ξεκινήσει η παραδοσιακή γερμανική "χειμερία νάρκη", και νομίζουμε ότι θα τα καταφέρει κόντρα στη Φράιμπουργκ, που είναι βελτιωμένη, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει τη Σάλκε.

Σκωτία: Τίποτα δεν τη σταματά

Η Πάρτικ παραμένει σταθερά στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας, έχοντας εκμεταλλευτεί στο έπακρο την πολύ δυνατή έδρα της. Έχει επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας σύνολο τερμάτων 26-3! Πώς να τη σταματήσει η Ρέιθ Ρόβερς; Πάμε με τον άσο από ημίχρονο. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΠΑΡΤΙΚ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ 1/1 ΗΜ/ΤΕΛ

Αγγλία: Επίθεση σε όλα τα μέτωπα
Θετικό αποτέλεσμα αποζητούν αγωνιωδώς Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Σίτι, και άρα θα παίξουν ανοιχτά για να το αποσπάσουν. Δε θα μας φαινόταν λοιπόν καθόλου παράξενο αν έμπαιναν πολλά γκολ σε αυτήν την αναμέτρηση. Ποντάρουμε στο over. 
TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ OVER

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares