Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 11:42

Στοίχημα: Φενέρμπαχτσε και Combo στο 2.00

Μετρημένες οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (30/05), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι αρκετές. Το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα Τουρκίας, παράλληλα δράση έχουμε σε Δανία, Ιταλία και Ολλανδία και ενώ αύριο διεξάγεται ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ.

Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα Τρίτη πρόταση από τη Super Lig Τουρκίας και την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε - Αντάλιασπορ, την οποία μπορείτε να βρείτε διαθέσιμη και με πλήθος αγορών μέσω της κορυφαίας bet365 εφαρμογή. Πάμε να την αναλύσουμε.

36η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας η Φενέρμπαχτσε έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες. Τρέχει ένα αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη 2η θέση και στο -5 από την κορυφή και τη Γαλατασαράι, ψάχνει σήμερα μόνο τη νίκη και παράλληλα ήττα της πρωτοπόρου, προκειμένου να πάει ζωντανή στο ντέρμπι κορυφής της Κυριακής.

Τον βαθμό της ισοπαλίας από την Μπασακσεχίρ κατάφερε να αποσπάσει την προηγούμενη αγωνιστική η Αντάλιασπορ. Ήταν η δεύτερη σερί της ισοπαλία, συμπλήρωσε τρία παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, μετράει μια νίκη στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος. Με ανεβασμένη ψυχολογία και με ισχυρό κίνητρο έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Φενέρμπαχτσε, εμφανίζεται πανίσχυρη στην έδρα της, περιμένουμε ότι θα φτάσει σε ακόμη μια νίκη, τη στιγμή που η Αντάλιασπορ διαθέτει ποιότητα και μπορεί να συμβάλει σε μεγάλο σκορ. Θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares