Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 15:31

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ουνιόν Βερολίνου στο 2.20

Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου, με τελευταία αγωνιστική σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως αυτό της Bundesliga.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το γερμανικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Ουνιόν Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης, την οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά στοιχήματος, μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις του Σαββάτου. Πάμε να την αναλύσουμε.

Με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον έρχεται στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι της σεζόν η Ουνιόν Βερολίνου, καθώς με νίκη έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να γράψει το όνομα της με χρυσά γράμματα στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-2 από τη Χόφενχαϊμ την προηγούμενη αγωνιστική, αντίθετα στην έδρα της είναι εντυπωσιακή, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα εντός έδρας, κάτι που φυσικά θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά.

Από την άλλη η Βέρντερ Βρέμης κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κολωνία, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες. Είναι δεδομένο ότι το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο στο συγκεκριμένο ματς, η Ουνιόν έχει τεράστια ευκαιρία μπροστά της, κόντρα σε μια εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά αντίπαλο. Περιμένουμε επικράτηση των γηπεδούχων, σε μια αναμέτρηση με γκολ και καλό ρυθμό, επιλογή μας το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Βρείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares