Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 10:43

Στοίχημα: Προβάδισμα η Ισπανία και το Under

Τελευταία ημέρα του πρώτου “πιάτου” των προκριματικών του EURO 2024 σήμερα, επτά παιχνίδια υπάρχουν στο πρόγραμμα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και σε στοιχηματικό επίπεδο θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση της Σκωτίας με την Ισπανία που διεξάγεται στη Γλασκώβη και για την οποία θα βρείτε στην bet365 εφαρμογή πλήθος από ειδικά στοιχήματα και αγορές! Πάμε να δούμε τι προκύπτει.

Ιδανική ήταν η εκκίνηση της Σκωτίας στην προκριματική φάση, εκμεταλλεύτηκε απόλυτα τον παράγοντα έδρα απέναντι στην Κύπρο και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, επικρατώντας με 3-0. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε ως συνέχεια της θετικής παρουσία της στο τελευταίο Nations League, εκεί όπου τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της και παράλληλα πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Με το δεξί μπήκε στα προκριματικά και η Ισπανία, η οποία στην πρεμιέρα της επιβλήθηκε με 3-0 της Νορβηγίας στην Ανδαλουσία. Καθάρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, η αλήθεια είναι ότι με το σκορ στο εύθραυστο 1-0 οι Σκανδιναβοί είχαν ορισμένες καλές φάσεις, αλλά αυτό που μετράει σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι οι βαθμοί και οι Ίβηρες πέτυχαν στο απόλυτο το στόχο τους.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Ισπανία αποτελεί το φαβορί, το έργο της απέναντι στην σκληροτράχηλη Σκωτία δε θα είναι εύκολο, αλλά θεωρούμε ότι στο τέλος θα “μιλήσει” η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της “φούρια ρόχα”. Πιστεύουμε, επίσης, ότι το σκορ δε θα πάρει μεγάλες διαστάσεις και θα πάμε με το διπλό σε συνδυασμό με το Under 4.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares