Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 12:51

Στοίχημα: Με το “δεξί” η Βοσνία

Πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2024 σήμερα (23/03), τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων πρωταγωνιστούν στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης.

Οκτώ αγώνες υπάρχουν στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης διοργάνωσης, το δυνατό σημείο προκύπτει από την αναμέτρηση Βοσνία - Ισλανδία!

Στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, η Βοσνία ηττήθηκε με 4-1 εκτός έδρας από τη Ρουμανία, ωστόσο αυτό λίγο την ενόχλησε, καθώς είχε εξασφαλίσει ήδη την 1η θέση του ομίλου της στο Nations League και παράλληλα την παρουσία της στα πλέι οφ για την πρόκριση στο Euro 2024, αν δεν τα καταφέρει από τη διαδικασία των προκριματικών. Εκείνη ήταν πρώτη ήττα που γνώρισε μετά από έξι αγώνες, στους οποίους μέτρησε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ ως γηπεδούχος μετρά τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες.

Πάντως παρά την καλή πορεία της με τον Βούλγαρο Ιβαϊλο Πέτεφ στον πάγκο της, η ομοσπονδία δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και στη θέση του ανέλαβε ο Βόσνιος Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς, που απόψε θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της.

Η Ισλανδία στο πρόσφατο Nations League αν και διατηρήθηκε αήττητη, τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου της, μετρώντας σε τέσσερα ματς ισάριθμες ισοπαλίες! Στους τελευταίους 22 επίσημους αγώνες της, μάλιστα, έχει κερδίσει μόλις τρεις φορές και οι δύο ήταν απέναντι στο αδύναμο Λίχτενσταϊν, και έχασε στους 12 από τα 19 υπόλοιπους!

Σε στοιχηματικό επίπεδο, αξίζει να στηρίξουμε τη Βοσνία, η οποία δείχνει να διαθέτει περισσότερη ποιότητα, ενώ έχει και το πλεονέκτημα της έδρας, εκεί όπου αποκτά σημαντική δυναμική. Πάμε, επομένως, με τον άσσο, σε απόδοση 1.90. Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares