Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 14:02

Στοίχημα: Ποντάρισμα στην έδρα της Μιγιονάριος

Σε ρυθμούς… Εθνικών μπαίνουμε από σήμερα Τετάρτη (22/03) με το κουπόνι στοιχήματος να περιλαμβάνει διεθνή φιλικά, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, αλλά και ματς σε Αγγλία και Κολομβία.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Λος Μιγιονάριος - Ντεπορτίβο Πάστο για το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης Αγωνιστικής. Μέσα από το Betarades.gr μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για τις βαθμολογίες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, όπως για τη Βαθμολογία Ισπανίας.

Αντίδραση αναζητά η Μιγιονάριος μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αγκουίλας Ντοράδας εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από το Κόπα Λιμπερταδόρες, συνολικά αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 6η θέση μετά το πέρασμα έξι αγώνων που έχει δώσει, θέλει σήμερα να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα της, όπου παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο, έχοντας συμπληρώσει εννέα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (6-3-0).

Από την άλλη η Πάστο επικράτησε με 2-1 της Ντεπορτίβο Κάλι την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, όπου μετά το πέρασμα οκτώ αγώνων βρίσκεται στην 6η θέση. Έρχεται στο σημερινό παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία, ωστόσο έχει δύσκολη αποστολή σε μια δυνατή έδρα όπως αυτή της Μιγιονάριος, όπου πάντα οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Under 4,5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares