Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 12:26

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Λεμεσό

Έπειτα από ένα γεμάτο δράση και ντέρμπι σαββατοκύριακο, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας, ωστόσο οι επιλογές για ποντάρισμα είναι αρκετές.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Κύπρου και την αναμέτρηση Άρης Λεμεσού - ΑΕΚ Λάρνακας, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μέσα από το Betarades.gr μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για τις βαθμολογίες όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο, όπως για βαθμολογία Αγγλίας.

2η Αγωνιστική στα πλέι οφ Κύπρου, στην πρεμιέρα ο Άρης Λεμεσού αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Πάφο εκτός έδρας, συμπληρώνοντας οκτώ ματς αήττητος (6-2-0) και με 54 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης. Παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο εντός έδρας, όπου τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων.

Από την άλλη η ΑΕΚ αναζητά αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τη Γουέστ Χαμ, ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα χωρίς να σκοράρει, συνολικά πανηγύρισε μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στη 2η θέση. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο σημερινό ματς, βρίσκονται σε καλύτερο μομέντουμ και εντός έδρας παρουσιάζουν δυνατό πρόσωπο, ωστόσο η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και αναζητά σήμερα το αποτέλεσμα ψυχολογίας. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και καλό ρυθμό, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares