Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 13:14

Στοίχημα: Τα γκολ φέρνουν κέρδη στη Σεβίλλη

Ένα Σάββατο με φουλ πρόγραμμα είναι το σημερινό (04/02), με δράση που συναρπάζει σε αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα ματς της ημέρας με πλήθος αγορών στην betshop. Μια δυνατή επιλογή για ποντάρισμα στα γκολ έρχεται από την αναμέτρηση της Μπέτις και της Θέλτα για τη Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες!

H νίκη της Μπέτις με 1-0 επί της Χετάφε αποδείχτηκε απλά μια ευχάριστη παρένθεση, καθώς επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα (1-2) από την Μπαρτσελόνα. Δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό δυο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη αυτή (0-0) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Έχει σκοράρει, πάντως, στους έξι από τους εφτά τελευταίους αγώνες της.

Νίκη ουσίας και ψυχολογίας για τη Θέλτα με 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Είχαν προηγηθεί η ήττα με 1-0 από τη Μαγιόρκα και η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Τα πάει καλά μακριά από το Βίγκο, καθώς έχει επικρατήσει στις τρεις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της σε κύπελλο Ισπανίας και Λα Λίγκα. Ακόμη, στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς μακριά από το γήπεδο της, έχει πετύχει γκολ. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Μπέτις και ψάχνει σταθερότητα στην απόδοση της. Έχει ποιότητα στην επίθεση η Θέλτα και σκοράρει με ευκολία. Η επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.15.

Βρες κάθε μέρα προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares