Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 12:03

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ολυμπιακό στο Περιστέρι

Για ακόμη μια Κυριακή το ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι πλούσιο σε παιχνίδια και ντέρμπι, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην ελληνική Super League, καθώς και σε Premier League, Serie A και La Liga.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Ατρόμητος - Ολυμπιακός, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μην ξεχνάτε ότι καθημερινά στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για αποτελεσματα στοιχημα μέσα από το πληρέστερο κουπόνι πάμε στοίχημα.

19η Αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στην 7η θέση της κατάταξης οι Περιστεριώτες, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λαμία εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό (2-2), μετρούν ρεκόρ 2-2-1 μετά το Μουντιάλ.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έρχεται από δύο σερί νίκες και με το ίδιο σκορ κόντρα στον Άρη για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετρά πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα τρέχει ένα αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι σήμερα φαβορί, αλλά ο Ατρόμητος δεν είναι ομάδα που θα διασυρθεί, πόσο μάλλον εντός έδρας. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν, αλλά όχι με υψηλό σκορ. Επιλέγουμε 2+Under 3.5 σε απόδοση 2.18.

Βρείτε καθημερινά προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares