Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 11:26

Στοίχημα: Σοβαρή και αποτελεσματική η Σπόρτινγκ

Μικρή παύση από το Μουντιάλ θα κάνουμε σήμερα, Τετάρτη (07/12), στο οποίο βαδίζουμε για τα προημιτελικά και οι ομάδες θα έχουν λίγες ημέρες στη διάθεσή τους προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Από το Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας έχουμε ξεχωρίσει το δυνατό σημείο της ημέρας, πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Η Ρίο Άβε υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας της Μαρίτιμο. Από το 24ο λεπτό αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα, το τέρμα που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες σημείωσε ο Αντερλάν στο 90’.

Η Σπόρτινγκ, από την πλευρά της, ξεκίνησε φουριόζα τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, επικρατώντας εντός έδρας με 6-0 της Φαρένσε! Ο Παουλίνιο σκόραρε δύο φορές (20’ & 22’), ο Έντουαρντς έκανε το 3-0 στο 39’, ο Γκονσάλβες πέτυχε το τέταρτο γκολ (48’) και οι Γκόμες (75’), Φερνάντες με πέναλτι (85’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν το λογικό φαβορί της αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται αρκετά μακριά από την κορυφή για να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να το κατακτήσουν, στο Κύπελλο αποκλείστηκαν, το Λιγκ Καπ είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουν φέτος για να κατακτήσουν ένα τρόπαιο. Τους περιμένουμε σοβαρούς σήμερα, αρκετά χαμηλά προσφέρεται το διπλό, θα το συνδυάσουμε με το Over 1.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα σημερινά Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares