Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 13:10

Στοίχημα: Παιχνίδι με μπόλικη ισοπαλία στο “Lusail Stadium”

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά μεγάλες συγκινήσεις και σήμερα Δευτέρα (28/11) διεξάγονται ακόμη τέσσερις κομβικοί αγώνες που ξεχωρίζουν από τα προγνωστικά πάμε στοίχημα.

Το Betarades εντόπισε πρόταση με αξία από το μεγάλο παιχνίδι Πορτογαλία - Ουρουγουάη, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Στις 21:00 στο “Lusail Stadium” Πορτογαλία και Ουρουγουάη διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Οι Ίβηρες ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ 2022, καθώς επικράτησαν με 3-2 της Γκάνας στο πρώτο τους παιχνίδι. Ανεβάζει ρυθμούς ο πολύπειρος στόπερ Πέπε και θα πάρει τη θέση του Ντανίλο που χτύπησε στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Γκερέιρο αναμένεται να διατηρήσει την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Νούνο Μέντες δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμος, έχασε προπονήσεις, αλλά συμμετείχε στη χθεσινή. Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Οτάβιο (μυϊκό πρόβλημα) στα χαφ είναι ο Καρβάλιο.

Από την άλλη η Ουρουγουάη δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, μένοντας στο 0-0 με τη Νότια Κορέα. Δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, έπαιξε συντηρητικά, αυτό αναμένεται να κάνει και απόψε κόντρα στο φαβορί του ομίλου, μιας και ο βαθμός κόντρα στην Πορτογαλία της κάνει και ενώ ακολουθεί ο “τελικός” με την Γκάνα. Περιμένουμε πως οι δύο ομάδες θα δώσουν βάση στα μετόπισθεν και θα κρατήσουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.67. Βρείτε την ανάλυση του αγώνα Πορτογαλία - Ουρουγουάη όπως και όλων των υπόλοιπων ματς σήμερα στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares