Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 13:10

Στοίχημα Μουντιάλ: Δυο μακροχρόνιες επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Στην αυριανή «πρώτη» του Μουντιάλ 2022 είναι «καρφωμένα» τα βλέμματα ολόκληρου του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Το σημερινό (19/11) κουπόνι μπορεί να μην είναι για… πολλά πολλά, όμως, το Παγκόσμιο Κύπελλο μας δίνει ουκ ολίγες επιλογές για προγνωστικα με μακροχρόνια στοιχήματα. Όπως την πορεία της Πορτογαλίας στη διοργάνωση, αλλά και την παρουσία που θα έχει το Μεξικό στον όμιλό του.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Ομάδα που δεν μπορεί να την υποτιμήσει κανείς είναι αυτή των Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο. Με ποιότητα στο ρόστερ της και φιλοδοξίες για πολύ καλή πορεία στο τουρνουά. Εύκολα ή δύσκολα η Πορτογαλία θα περάσει από τους ομίλους, καθώς οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη απέναντι σε Ουρουγουάη, Γκάνα και Ν. Κορέα θα συνιστά μεγάλη έκπληξη. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι οι Πορτογάλοι θα τα καταφέρουν και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. «Τίμια» απόδοση το 2.00 στο να φτάσουν στα προημιτελικά του Μουντιάλ και θα βρίσκεται στις επιλογές μας.

Αλλάζουμε… ήπειρο και πηγαίνουμε στο Μεξικό. Από τις πιο σταθερές ομάδες της Κεντρικής Αμερικής (αν και γεωγραφικά ανήκει περισσότερο στη Βόρεια). Με δεδομένο ότι η Αργεντινή είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση του 4ου ομίλου και με τη Σαουδική Αραβία να φαντάζει δύσκολο να κάνει την έκπληξη, λογικά οι «Τρι» θα παλέψουν με την Πολωνία για τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Εξαιρετική παράδοση (με οχτώ προκρίσεις από το 1986) στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης έχει η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο και γιατί να μη συνεχιστεί. Στο 1.85 βρίσκουμε το να περάσει από τον όμιλο το Μεξικό και θα το προτιμήσουμε.

Βρείτε Μακροχρονια Στοιχηματα Μουντιαλ για ταμείο στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares