Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 11:00

Στοίχημα: Ψηλά το σκορ στην Τούμπα

Κάτι περισσότερο από πλούσιο το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα με 46 παιχνίδια για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Δυνατές “μάχες” για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betshop app. Πάμε να την αναλύσουμε.

Κινδυνεύει να βάλει “νάρκες” στη σεζόν ο ΠΑΟΚ, την περασμένη εβδομάδα υπέστη μια ήττα που τον αναγκάζει να κάνει μια μεγάλη ανατροπή σήμερα. Ήταν φανερά απροετοίμαστος γι’ αυτό που θα αντιμετώπιζε στη Σόφια, ηττήθηκε με 2-0 και πλέον καλείται να κάνει απόψε την υπέρβαση. Όσο για σήμερα ο Λουτσέσκου υπολογίζει εκ νέου στους Λύρατζη και Βιεϊρίνια, ο πρώτος θα είναι βασικός, ο δεύτερος μάλλον θα ξεκινήσει απ’ τον πάγκο. Διαθέσιμος και ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην ενδεκάδα. Προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης ο Νάρεϊ. Εκτός αποστολής ο Σάστρε, που ήταν τραγικός στο πρώτο ματς.

Από την πλευρά της η Λέφσκι έβαλε τις βάσεις για μια τεράστια επιτυχία, έδειξε τεράστια “δίψα” και θέληση, έτρεξε περισσότερο απ’ τον αντίπαλο και πήρε ένα σκορ που της προσφέρει ισχυρό προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ρισκάρει, απέναντι του τίθεται μια ομάδα που τον εξέθεσε την περασμένη εβδομάδα, σήμερα σίγουρα θα την έχει “ζυγίσει” καλύτερα. Κάποια στιγμή μοιραία θα “ανοίξει” το ματς, ο δικέφαλος δεν είναι σταθερός ανασταλτικά, αλλά επιθετικά θα είναι σίγουρα πιο απειλητικός στην Τούμπα, θεωρούμε ότι το σκορ θα πάει ψηλά.

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares