Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 10:42

Στοίχημα: Με κάλυψη σε Πολωνία και Βραζιλία

Δευτέρα σήμερα (25/07) με το κουπόνι να παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

Δύο αγώνες θα μας απασχολήσουν σε στοιχηματικό επίπεδο, ένας από την Α’ Πολωνίας και ένας από τη 2η κατηγορία της Βραζιλίας. Πριν περάσουμε στην παρουσίαση των αγώνων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις μεταγραφικές κινήσεις των ελληνικών ομάδων στις κατηγορίες Ολυμπιακός Μεταγραφές, ΠΑΟΚ Μεταγραφές κ.ο.κ.

Στην Πολωνία η Σταλ Μίελετς υποδέχεται την Ραντόμιακ για τη 2η αγωνιστική. Η Σταλ ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα και κέρδισε εκτός έδρας την Λεχ Πόζναν με 2-0. Στον αντίποδα, δεν επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί στην πρεμιέρα της η Ραντόμιακ, μέτρια η εμφάνισή της υποδεχόμενη τη Μιέντζ Λέγκνικα που ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Στη Βραζιλία, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Κρισιούμα - CSA για την 20η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αποτελούν το φαβορί σε θεωρητικό επίπεδο. Ωστόσο οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλες, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Το κίνητρο βγάζει σημείο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πιστεύουμε ότι αξίζει να κοντράρουμε τις αποδόσεις. Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares