Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 12:15

Στοίχημα: Προβάδισμα η Μάριμπορ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και σήμερα Τετάρτη (06/07) το κουπόνι, με τα βλέμματα να στρέφονται ξανά στους αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που περιλαμβάνει.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και ειδικότερα από το ματς στη Σλοβενία μεταξύ Μάριμπορ και Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ. Μπορείτε να βρείτε και δυνατά προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες στην ιστοσελίδα μας. Οι λεπτομέρειες για την επιλογή μας ακολουθούν.

Στις 21:15, η Μάριμπορ υποδέχεται τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μάριμπορ πήρε το εισιτήριο για να βρεθεί εδώ κατακτώντας την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα Σλοβενίας, το 16ο της. Έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση και στο παρελθόν, φτάνοντας ως τον τρίτο προκριματικό πιο πρόσφατα, το 2019, όπου αποκλείστηκε από τη Ρόζενμποργκ. Πέρσι αγωνίστηκε ως και τον δεύτερο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ και τέθηκε εκτός από τη Χάμαρμπι με 4-1 συνολικό σκορ.

Πρωταθλήτρια Λευκορωσίας αναδείχτηκε για τρίτη φορά στα χρονικά η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ την περσινή αγωνιστική περίοδο. Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2021 αγωνίστηκε μέχρι τον πρώτο γύρο, τον οποίο και δεν έχει ξεπεράσει ποτέ, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς. Πάντως, στο Γιουρόπα Λιγκ έχει παίξει ως και τα πλέι οφ. Η Μάριμπορ μπορεί να μην έχει τον αγωνιστικό ρυθμό που έχει η αντίπαλός της, όμως παίζει στην έδρα της και έχει σημειώσει στο παρελθόν καλύτερη πορεία στη διοργάνωση από τη Σαχτιόρ. Θα προτιμήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.05.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τετάρτης!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares