Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 12:51

Στοίχημα: Μπορεί η Μπρούσκε

Άλλη μια μέρα είναι η σημερινή (01/07) που στο κουπόνι το ενδιαφέρον στρέφεται κατά βάση σε αγώνες από τη Λατινική Αμερική, όπως συμβαίνει συχνά το τελευταίο διάστημα.

Από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Βραζιλίας έρχεται το δυνατό σημείο της ημέρας του Betarades.gr. Ειδικότερα, από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπρούσκε και Οπεράριο. Μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλογών γι’ αυτό το ματς, καθώς και τα υπόλοιπα στο σημερινό κουπόνι, στην interwetten greece. Ας δούμε τις λεπτομέρειες για το ποντάρισμά μας παρακάτω.

Στις 03:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, η Μπρούσκε φιλοξενεί την Οπεράριο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας. 

Απο εντός έδρας ήττα (0-2) από την Μπαΐα προέρχεται η Μπρούσκε. Αυτή ήταν η τρίτη σερί στο γήπεδό της, στο οποίο, όμως, είχαν προηγηθεί 16 αγώνες που είχε μείνει αήττητη. Ακόμη, στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, κατάφερε να κρατήσει αλώβητη την εστία της.

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (δύο ήττες και μια ισοπαλία) για την Οπεράριο, που επικράτησε με 2-1 επί της Τσαπεκοένσε. Εμφανίζει, πάντως, αδυναμίες στην ανασταλτική λειτουργία της, έχοντας δεχτεί τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια. Επιπλέον, ηττήθηκε στις δύο από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της μακριά από το γήπεδό της. Η Μπρούσκε θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα εντός έδρας και μπορεί να τα καταφέρει, εκμεταλλευόμενη και την έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση της Οπεράριο.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares