Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 12:01

Στοίχημα: Τελικός σε χαμηλό τέμπο στο ΟΑΚΑ

Λίγο πριν τη λήξη της σεζόν σε αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, το κουπόνι του Σαββάτου (21/05) δίνει τη δυνατότητα για δυνατές στοιχηματικές επιλογές με τους αγώνες που περιλαμβάνει.

Τα φώτα είναι στραμμένα, πάντως, εντός συνόρων σήμερα, στον τελικό Κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και από το ματς αυτό ξεχώρισε προγνωστικό το Betarades.gr. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες!

Στις 20:00, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

To αήττητο σερί των 13 αγώνων, με συγκομιδή εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, “έσπασε” για τον Παναθηναϊκό στην εκτός έδρας ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Έχει ψυχολογία έπειτα από την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια, ενώ έχει διατηρήσει σε εφτά από τα εννιά τελευταία παιχνίδια ανέπαφη την εστία του.

Κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό μετά από 11 ματς (7 νίκες και 4 ισοπαλίες) ο ΠΑΟΚ. Ήταν μάλιστα, το μοναδικό ματς από τα 10 πιο πρόσφατα, που κατάφερε να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ. Χαμηλό ρυθμό περιμένουμε από τις δύο ομάδες και στον τελικό. Με πίεση ψηλά και προσπάθεια να εμποδίσουν την επιθετική ανάπτυξη του αντιπάλου και να εξουδετερώσουν τα πλεονεκτήματά του. Δύσκολα θα "ξεφύγει" το σκορ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares