Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 12:04

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Λονδίνο

Πλούσιο σε δράση το σημερινό κουπόνι της Κυριακής με σπουδαίες αναμετρήσεις στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λίγες στροφές πριν το φινάλε τους.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τοδυνατό σημείο της ημέρας που έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

37η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, δύο στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Τα “σφυριά” πήραν την περασμένη εβδομάδα το αποτέλεσμα που είχαν ανάγκη, καθώς με πειστική εμφάνιση επικράτησαν με 4-0 της Νόριτς εκτός έδρας. Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, με 55 πόντους η Γουέστ Χαμ είναι έβδομη, στο +5 απ’ τη Γουλβς και το -3 απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απ’ την οποία έχει ένα ματς λιγότερο και μπορεί να την απειλήσει, αφού έχει και καλύτερη διαφορά τερμάτων και ευνοείται στην ισοβαθμία.

Έχει βάλει «πλώρη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Σίτι, κάτι που θα «γλυκάνει» το φινάλε της σεζόν. Πέρασε σαν… σίφουνας απ’ την έδρα της Γουλβς την περασμένη Τετάρτη, το τελικό 1-5 τα λέει όλα για την εικόνα της αναμέτρησης. Ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Γουαρδιόλα στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, ανέβηκε εκ νέου στο +3 απ’ τη Λίβερπουλ και έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για τον τίτλο. Εκτός της βαθμολογικής διαφοράς, η Σίτι έχει +7 καλύτερη διαφορά τερμάτων απ’ τη Λίβερπουλ, κάτι που την ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο. Όσο για το σημερινό παιχνίδι η Γουέστ Χαμ παλεύει για την 6η θέση, από την πλευρά της η Σίτι με νίκη ουσιαστικά “καθαρίζει” τον τίτλο. Περιμένουμε καλό ματς με υψηλό σκορ, λόγω και των απουσιών της Σίτι στην άμυνα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares