Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 11:16

Στοίχημα: “Σφυροκόπημα” με κάλυψη

Το Τσάμπιονς Λιγκ μας χάρισε μοναδικές στιγμές τις προηγούμενες ημέρες και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα Πέμπτη (05/05) σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έρχεται και η σημερινή πρόταση για στοίχημα του Betarades.gr και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γουέστ Χαμ. Πάμε να τη δούμε.

Αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, με την Άιντραχτ να υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο “Deutsche Bank Park”, έχοντας το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς. Ακολούθησε η ήττα με 2-0 από τη Λεβερκούζεν εκτός έδρας στην Μπουντεσλίγκα, σε ένα παιχνίδι που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, έχοντας το μυαλό της στο αποψινό κρίσιμο ματς.

Ασυνεπής και άτυχη στο εντός έδρας ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την περασμένη εβδομάδα η Γουέστ Χαμ, το γεγονός ότι δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό λέει πολλά. Ακολούθησε η νέα εντός έδρας ήττα 1-2 στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Άρσεναλ, σε ματς που ο Μόγιες έκανε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ήταν η τρίτη σερί ήττα για τη Γουέστ Χαμ σ’ όλες τις διοργανώσεις, πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), με 52 πόντους είναι έβδομη, μόλις στο +3 απ’ τη Γουλβς, απομένουν τρία ματς για το φινάλε. Τα “σφυριά” στάθηκαν άτυχα στο πρώτο ματς και χρειάζονται σήμερα τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Θα προτιμήσουμε το ποντάρισμα στο “διπλό” με κάλυψη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares